2777
2789
عنوان

دخترا بیاین .نظر کمک خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 116 پست
الان براش عادیه دیگه؟

بخدا که عادیه . تازه میزنه زیر حرفش میگه من کی گفتم . حقیقت تلخی هست ولی پول همه ی عیب ها رو‌میپوشونه . من حاظرم یه سیکل‌پولدار باشم تا یه‌ فوق‌ لیسانس بی‌پول . چر فکر میکنید مدرک جایگاه اجتماعی میاره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا که عادیه . تازه میزنه زیر حرفش میگه من کی گفتم . حقیقت تلخی هست ولی پول همه ی عیب ها رو‌میپوشون ...

اینکه میگن پولدار با شغل آزاد ورشکشت  شد چی  تو باید خرج بدی. از این فکرا نکرد؟

قبول کن.یه لیسانس داری دیگه!

فقط قبلش خوب تحقیق کن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

من نه ؛ تحصیلات برام مهم هست و ترجیح می دادم همسرمم در حوزه آکادمیک باشه

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
بخدا که عادیه . تازه میزنه زیر حرفش میگه من کی گفتم . حقیقت تلخی هست ولی پول همه ی عیب ها رو‌میپوشون ...

پسری که تو مرحله خواستگاری رو دختر خانم خیلی حساسه بنطرتون بدبینه؟

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

ببین حالا با نظر شوهر و..اینا کاری ندارم....به عنوان ادمی که زندگی پرستارهارو دیدم میگم...پرستارهای شیفتی حتی خودشونم هم ناراضی ان.....ختی اگه شوهرتم با کار شیفتی  مشکل نداشت خودت نروووو......کارهای دیگه بکن...مثلا یا تحصیلات تا دکترا ادامه بده هییت علمی شو....یا.برو کلینیک زیبایی کار کن..یا.پرستار زخم شو

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

عزیزم هنوز فرصت‌ها داری ولی اگه این آقا به دلت نشسته مدتی رفت و آمد داشته باشید سریع عقد نکن

راستش نا امید شدم نمیگم قیافه  ندارم دارم  خوشگلم آدم تحصیل کرده ای هم هستم. روزانه  حتیی تو مجازی شده بهم گفتن بیا آشنا شیم .ولی من اهل اینجوری نبودم راستش همون سنتی تصمیم  داشتم بیان آدما بعد فکر  کنم‌ به ازدواج حتی ۴ نفر اومدن شغل دولتی خوب .هر کدوم یه بهونه میارن  مثلا اول بار ک هیچکدوم پسرشون نیوردن منو ببینن  فقط مادر .یکی توقع داره ترک تحصیل بدم خونه داری  کنم فقط .یکی میگه عقدوعروسی  یکی .دیگه کلن نا امید شدم  چون اولش فکرم رو شغل دولتی بود دیگه این مورد اومد

پسره از چه  لحاظ خوب بود

اخلاق

رفتار

نوع صحبت کردن

کاری(مستقل)

و منطقی 

در کنار همه اینا مذهبی هم بودن، اون خانوم مذهبی نبودن ولی از لحاظ اعتقادی خوب بودن دختر خانوم.

من دختر فقط سه بار دیدم اما نوع رفتار شون واقعا با اقا مثل هم بودن.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
ببین حالا با نظر شوهر و..اینا کاری ندارم....به عنوان ادمی که زندگی پرستارهارو دیدم میگم...پرستارهای ...

درست میگی .دارم میخونم ارشد تصمیمم راستش بر این بود سوپر وایزرشم.

پسری که تو مرحله خواستگاری رو دختر خانم خیلی حساسه بنطرتون بدبینه؟

نمیشه قضاوت کرد ولی باید یه مدت نامزد باشین اگر مطمن‌شدید که پارانویید داره و شما رو میخاد تحت کنترل بزاره به نحوی که اذیت شین حتما باید جدا شین

2790
2778
2791
2779
2792