2777
2789
عنوان

دخترا بیاین .نظر کمک خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 116 پست
 پولدار که نه! ولی خوب دادشم فوق لیسانس برق از دانشگاه دولتی داره. زبان انگلیسیش فول هست و سطح ...

خب   داداشت مدرکش  وتحصیلش  داشته واسه همین  بنظرم برای این روش فکر کرده وگرنه اکثرشون نه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سطح درآمد خودتون دو تا رو میگم  اگر درآمد آقا بیشتره و تفاوت فاحشی هست بین درآمد تون ، خیلی مد ...

من پرستارم. حقوقش ایشون نپرسیدم ولی تاجایی ک گفت با کار خودش ماشین خریده .گفت  ازبابام نگرفتم  اینو.فقط کارشو بابا راه اندازی کرده. مغازه خریدن 

برای دوست پیدا کردن هم آدم بایکی از نظر تحصیلی ومالی مثل خودش پیدا میکنه چه برسه به همسر هرچه شباهت ها بیشتر باشه بیشتر همو درک میکنید 

شما به ثروت اون میرسی چون شاغلی ولی اون به سوادشما نمیرسه برای شما هم ارزش قائل نمیشه چون اگه سواد براش مهم بود یه لیسانس می گرفت

تحصیلی مثل هم نیستیم از این نظر ضربه  خوردی؟

اره

من پایین تر بودم

نمیدونم شاید شما کنار بیاین

اگه توهین کردی و جوابی ازم دريافت نکردی بدون اونقدر برای خودم ارزش قائلم که با هرکس دهن به دهن نشم! 
من خیلی مهربون رفتار میکنم با اینکه توخونه به شدت گاهی دعوا میکنم بامامانم بخاطر عصبی بودنم .ولی اون ...

اره فرسودگی روحی کار تو محیط درمانی خیلی بالاست......واین مسیلع روی باقی ابعاد زن گیتم تاثیر منفی میذاره.....ولی محیط اکادمیک ویا زیبایی و...محیط های بهتری هستن..من از اقواممون هییت علمی پرستاریه خیلی راضیه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

هیات علمی . استاد دانشگاه نشده؟

الان استادیاره

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

2790
2778
2791
2779
2792