2777
2789
عنوان

دخترا بیاین .نظر کمک خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 116 پست

کبوتر با کبوتر باز با باز

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا  بچه هستن یه دختر عروسی  کرده یه پسر که ایشونه وگفتند ما همه چی مهیا میکنیم .  ا ...

ببین عزیزم آدم ها با هم فرق میکنند نمیشه یک نسخه رو برای همه پیچید

خانواده همسر من دوران خاستگاری خیلی حرف ها زدن که باد هوا بود همش 

انشاا... برای شما اینطور نباشه فقط دارم میگم محظ اطمینان دلتو به این حرفها خوش نکن و بیشتر ببین پسرشون چیا داره و چقد عرضه و جنم داره شغل آزاد درآمدش از کارمنندی بیشتره

اینطوری اگه یک درصدم بع حرفاشون عمل نکردن نمیخوره تو ذوقت

پسره خودش چی داره؟ باید خودش عرضه داشته باشه نه باباش

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

همکار من از شوهرش برای ادامه تحصیل تعهد محضری گرفت فوق لیسانس الزهرا قبول شد شوهرش اینقدر غیر مستقیم سنگ انداخت تا انصراف داد 

انسانیت اگه نباشه تعهد دادن ، بود با نبودش مساویه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

اخلاق و شخصیت دو طرف خیلی مهمه.همسایه داشتیم پسر فوق العاده خوبی بود ده سال تو ی ساختمان بودیم.)دیپلم ردی بود.

با ی دختر خانوم با تحصیلات بالا ازدواج کردن.

الان زندگی خوبی دارن.

دختر خانوم وضعیت مالی شون خیلی خیلی بهتر از اینا بود.

به قول دوست مامانم داماد خوبو باید تو هوا قاپ زد.

همشون پولدار هستن همیشه دنبال داماد خوب هستن، الحق هم داماد هاشون خوب هستن

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
خونوادش وضعشون  خیلی خوبه. برای همین گفتن

عزیزم به دخترهای زیادی قبل ازدواج این وعده ها داده شده ولی بعد ازدواج دیدن ای دل غافل عجب فریبی خوردن 

زمونه زمونه ای نیست که بگیم پول مهم نیست اگه از لحاظ مالی همسر آیندت مستقل نباشه خودت رو آماده کن برای تک تک امور خانواده همسر خودشون رو محق میدونن نظر بدن چرا چون همه داراییتون برای اوناست مگر اینکه واقعا سند زمینی یا خونه ای بنام خودش باشه

نمیگم حتما خونه داشته باشه ببین توان رهن یه خونه رو حداقل داره

در مورد تفاوت میزان تحصیلات ببین واقعا خوش خلق و سالم هست پسر با جنمی هست یا نه اگه هست خیلی این مورد بنظرم اهمیت نداره ولی خب اگه نظر دیگران تو زندگی خیلی برات مهمه یا آدمی هستی که مدام خودت و زندگیت رو با دیگران مقایسه میکنی این مورد رو قبول نکن چون بعدا پشیمون میشی

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت

بنظرم پرستاری شغلی هست که شب کاری داره و هر مردی اینو نمیپذیره خیلی خیلی دقت کن و حتما تعهد محضری و حق کار بگیر ... ولی طرف میتونه بعدا پشیمون شه بگه الان پشیمونم و اون موقع موافق بودم و الان نه....بگه  یا نرو سر کار یا طلاق ... تصمیمت چی خواهد بود ؟؟؟ 

بنظرم خیلی انتخاب سختی در پیش داری 

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 
بنظرم پرستاری شغلی هست که شب کاری داره و هر مردی اینو نمیپذیره خیلی خیلی دقت کن و حتما تعهد محضری و ...

واقعا خودم  موندم برعکس اینکه میگه هرچی ادامه بدی پشتتم.

2790
2778
2791
2779
2792