2777
2789
عنوان

نمیخوام هیچوقت بچه دار بشم

724 بازدید | 33 پست

به نظرم بچه دار شدن خودخواهیه. اوردن یه بچه توو این دنیا بدون حق انتخاب ظلم و ناعادلانه‌ست. خواهش میکنم نیاین بنویسین توو عالم زر و فلان به ما نشون دادن این زندگی رو

چند درصد از مردم جهان از زندگیشون راضی ن و احساس خوشبختی میکنن که من یه ادم دیگه رو بخاطر خودخواهی خودم وارد این دنیا کنم؟

به نظرم بزرگترین لطفی که میکنم به بچه م اینه که هیچوقت نمیارمش توو دنیا.

یه روزی شاید از پرورشگاه گرفتم بچه (شرایطش و اینا رو نمیدونم)

سنم هم پایین نیست که از بچگی و خامی این حرفو بزنم. مشکل مالی هم ندارم. صرفا به نظرم کار غیر انسانی ایه

منم این تصمیمو گرفتم

تصمیم عاقلانه پشیمونی نداره💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه پول داشتم که بتونم پرستار و کمکی بگیرم سه تا اگه میدونستم میتونم ایندشونو تضمین کنم ولی خب ند ...

ببین آینده فقط پول نیست. من پول دارم ولی دلم خوش نیست

جهان ظلم بزرگیه واقعا

من حتی از دست پدر و مادرمم ناراحتم که به دنیا اومدم

وقتی تصمیمت گرفتی چرا دربارش تاپیک میزنی  . خودم که حق حرف زدن نمیدی ب کسی ......

چرا حق حرف ندم؟ صرفا گفتم به عالم زر و این چیزا اعتقاد ندارم

اگه حرفم اشتباهه با استدلال بگین چرا

اگه وضع مالیت خوبه چرا این فکرو میکنی؟ متعجبم

هالیوودی هارو ببین با اون ثروت بچه های زیادی دارن بچه هم به فرزندگی میگیرن اما مغز ایرانیا اونم پولدارا پر شده که ظلمه بچه اوردن اونم یا هیچی یا یکی یا اصلا فقط پرورشگاهی ....طرز فکره دیگه قابل احترام...