2777
2789
عنوان

نمیخوام هیچوقت بچه دار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 33 پست
اگه وضع مالیت خوبه چرا این فکرو میکنی؟ متعجبم هالیوودی هارو ببین با اون ثروت بچه های زیادی دارن بچه ...

تو از نزدیک دیدی که خوشبختن؟

من از نزدیک دیدم میگم بهت. خیلیاشون روو قرص ادامه میدن

من خودم هر روزمو با پروپرانول و فلوعکستین شب میکنم

چرا حق حرف ندم؟ صرفا گفتم به عالم زر و این چیزا اعتقاد ندارم اگه حرفم اشتباهه با استدلال بگین چرا

بلخره  ی عده هستن با نظرت مخالفن  اگر همه مثل شما فکر میکردن الان هیچ انسانی وجود نداشت . حالا شما تصمیم گرفتی بچه نیایی ب کسی مربوط نیست حتمن برای شما صلاح در اینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی میکنی منم نظرم مثل توعه با فرق اینکه من بعد یه بچه فهمیدم اینو

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

ببین آینده فقط پول نیست. من پول دارم ولی دلم خوش نیست جهان ظلم بزرگیه واقعا من حتی از دست پدر و ما ...

الهی عزیزم من خودم از بچگی شاد و خوشم و دوس دارم هزار سال عمر کنم و بچه هم دوس دارم البته در حد یکی یا فوقش شایدم دوتا ولی از پدرو مادرم متنفرم بنظرم کسی که نتونه تمام وجودش واسه بچه بذار نباید بچه داربشه باباومامان من هم نفهمند هم خودخواه و خدا ازشون نگذره و تو ایرانم متنفر بچه دنیا بیارم واسه همین با عشقم میخوایم مهاجرت کنیم و اونجا بچه دارشم و خواهرمم مث تو میگه نمیخوام هیچوقت بچه دارشم اون ۳۷ سالشه

الهی عزیزم من خودم از بچگی شاد و خوشم و دوس دارم هزار سال عمر کنم و بچه هم دوس دارم البته در حد یکی ...

عزیزم. امیدوارم همیشه حالت خوب باشه

من به ندرت میبینم کسی اینجوری قلبا حالش خوب باشه

من که عاشق بچه ام..😊هرکی یه عشقی داره توی این دنیا

عزیزم خوبه که بچه دوست داری. منم دوست دارم بچه ها و حیوونا خیلی پاکن

ولی اگه به خودت صادقانه یه فرصت بدن بگن دوست داشتی از اول به دنیا میومدی جوابت اره یا نه عه؟

الهی عزیزم من خودم از بچگی شاد و خوشم و دوس دارم هزار سال عمر کنم و بچه هم دوس دارم البته در حد یکی ...

انشالله  موفق باشی هرجا هستی. عزیزم پدر مادرت چیکار کردن که این حس داری. من دوتا بچه دارم حس میکنم بزرگم راضی نیست خیلی عصبی شده البته بیشتر حسادت میدونم  نمیدونم چطوری کمکش کنم دوس ندارم ی روز حس بدی نسبت بهم داشته باشه

عزیزم. امیدوارم همیشه حالت خوب باشه من به ندرت میبینم کسی اینجوری قلبا حالش خوب باشه

مرسی عزیزم  😍😍😍😍انشاالله حال شما هم همیشه خوب باشه بنظر من احساس خوشی و خوشحال بودن علاوه بر محیط و شرایط و وضع مالی و خانواده خوب و عشق داشتن به ژن هم ربط داره خداروشکر من از بچگی تا الان حتی نمره خیلی بد میوردم یا بقیه هم خیلی ناراحت بودن میگفتم اهمیتی نداره و غصه نمیخوردم🤭🤭بنظرم بخاطر ژنمم هست البته خواهرم تقریبا برعکس منه اون ژنش از بابام رفته و اینک بغیر از ژن بنظر آدم این سه تا رو با هم داشته باشه حس ناراحتی نمیکنه یکیش سلامتی و یکیش عشق دوطرفه یعنی هردو همو دوست داشته باشن و وفادارباشند و ازدواجم کنن  اون یکی دیگ اش هم شرایط مالی و کشور خوبی زندگی کردن اکثر کسایی که ناراحتند یکی از اینا رو ندارن البته بازم هستن کسایی که هر ۳ تا اینا رو باهم دارن ولی بازم افسردگی دارن دیگ اونا فرق دارن  

مرسی عزیزم  😍😍😍😍انشاالله حال شما هم همیشه خوب باشه بنظر من احساس خوشی و خوشحال بودن علاوه ب ...

اره ژن خیلی مهمه درست میگی. من بهترین شرایطم دارم باز ناراضی م

داداشم تووی بدترین شرایط احساس خوشبختی داره. ولی یه جاهایی هم خودشو میزنه به بی خیالی و نفهمیدن