2777
2789
عنوان

نمیخوام هیچوقت بچه دار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 33 پست
انشالله  موفق باشی هرجا هستی. عزیزم پدر مادرت چیکار کردن که این حس داری. من دوتا بچه دارم حس می ...

مرسی عزیزم بابای من خسیس بااینک وضع مالی خوبی داره خیلی خسیس یعنی بهش میگی درحد کم پول میده ولی معلوم از لحن صداش که داره جون میده تا پول بده و اینک هیچ گونه کمکی واسه ازدواج به بچه هاش نکرده و نمیکنه مگه فقط واسه دختر جهیزیه بده الان برادر بزرگم ۴۳ سالشه متخصص هم هست وضع خودش الان عالی ولی زن نمیگیره میگ دیگ نمیخوام وقتی که ۲۶ سالش بود بابام بااینک پول داشت کمکش نمیکرد زن بگیره چون خسیس یا بابام پول نداد داداش کوچیکم بفرسته خارج پزشکی بخونه طفلی چندین سال پشت کنکور موند اخرم رفت پرستاری که دیگ خودش مهاجرت کنه تازه بابام بااینک خودش درسم خونده مهندس اما فهم و شعورنداره و بی فرهنگ من وقتی ۱۹ سالم بود میگفتم برم خارج درس بخونم نذاشت واسه همینا ازش متنفریم مادرمم بخاطر اینک بین بچه هاش فرق میذاره ازش بدم میاد تا ۴ سال پیش دوسش داشتم ولی دیدم خیلی پست و اینک پسردوست هم هستن و مامانم خودش میلیاردی طلاداره ولی هزینه نمیکنه برا بچه و خیلی هم اهل غرزدن و تو سری خور هم هست و همش کارش نق زدن به بچه هاش و خودخواهند و سنگدل و معلوم حس قلبی به هیچکدوم از بچه هاشون ندارند و اصل بچه داری هم از وقتی بچه به سن بلوغ و بعدش که نیاز به حمایت پدرومادر واسه ازدواج و تحصیل و کار داره شروع میشه و انشاالله شما بهترین مادر باشین و از الان به فکر آینده بچه هاتون باشین 

تو از نزدیک دیدی که خوشبختن؟ من از نزدیک دیدم میگم بهت. خیلیاشون روو قرص ادامه میدن من خودم هر روز ...

واقعا با یه هالیوودی از نزدیک برخورد داشتی؟؟؟؟!!!!اگه داشتی این حرفو نمیزدی.

پس اگه نمیتونی بچه خودتوبزرگ کنی چون قرص میخوری پس بفکر بچه پرورشگاهی هم نباش چون اونم آدمه.

من بچه اوردن یا زاییدن رو میگم.اساس رو دارم چیزی که مغز ایرانیا پرشده از ظلم کردن اینه فلانه ولی خارجیا که همیشه خودمونو زندگیمونو با اونا مقایسه میکنیم در این مورد مقایسه تعطیلیه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا با یه هالیوودی از نزدیک برخورد داشتی؟؟؟؟!!!!اگه داشتی این حرفو نمیزدی. پس اگه نمیتونی بچه خود ...

نه عزیزم من دارم توو این جامعه زندگی میکنم. ایران نیستم. اره اکثر همکارام قرص مصرف میکنن. حرف من دروغ امار بگیر ببین چقدره درصد افسردگی

و اره بچه هم میارن ولی با هر کدوم حرف میزنی ۵ تا استپ مام و استپ دد داره. طلاق مثل اب خوردنه

من حسرت زندگی کسی رو نمیخورم. به نظرم کلا زندگی پوچه و کسی که خودشو میزنه نفهمیدن میتونه خوشحالتر باشه

عزیزم خوبه که بچه دوست داری. منم دوست دارم بچه ها و حیوونا خیلی پاکن ولی اگه به خودت صادقانه یه فرص ...

یه روز که خییلی خسته بودم و حالم گرفته بود از سختی ها و مشکلات زندگی...دختر کوچولوم یکم اذیتم کرد منم از ته ته ته ته دلم گفتم ای کاش تو رو به دنیا نمیاوردم ای کاش اصلا تو نبودی ای کاش بچه دار نمیشدم هیچ وقت...روز بعدش دخترم خییییلی به طور الکی سر خورد و سرش شکست..به قدری عذاب کشیدم که خدا میدونه و خودمو سرزنش میکردم...خدا بهم فهموند این تو نیستی که بخوای کی بیاد توی این دنیا و کی نیاد..هر کی رو من بخوام و صلاح بدونم میاد به این دنیا و هروقت هم که بخوام خودم میتونم به راحتی ببرمش از این دنیا...پس شکرگزار باش..