2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35289 بازدید | 342 پست
فداااتتمممم مهربون بدونه چقدر طرفشید ذوق میکنه😂  دارم با لباس خونگی به دست میرم خونش خدا رحم ...

منم  ۳ ماه هست عقدم عزیزم ،دقیقا احوالت رو درک میکنم، باز تو شرایط خیلی خوبی داری همسرت خونه داره و میتونی راحت با آرامش کنارش باشی . ببین عزیزم من خودم نظر شخصیم اینه دوران عقد رابطه کامل نباشه، نه به دلیل اینکه دوران شناخت هست و ... نه اصلا ،شناخت برای قبل از ازدواج هست ، بعدش دیگه همسرشی ، ولی درکل از لحاظ روحی و اون آرامشی که برای این کار نیاز هست تو زندگی خودت بیشتره صددرصد

ضمن اینکه شما اصلا هنوز بعد از دو ماه آمادگی پیدا نکردی برای حتی یه عشق بازی ساده با همسرت ، پس اگر بخوای بخاطر اینکه اون ناراحت نشه برخلاف میلت اینکارو انجام بدی مطمئن باش بعدا تو روحیه ات اثر خوبی نمی‌ذاره و شاید حتی تو روابطتون هم مشکل ایجاد کنه 

پس بهتره پله پله بری جلو ،، عاقلانه تر اینه که این دو ماه رو با روشهای دیگه نیازشو برطرف کنی تا کمی از اصرارش تو این زمینه کم بشه، اینجوری هر دو آرامش بیشتری دارید ، یادت باشه رابطه دونفره هست و رضایت هر دو مهمه ،قرار نیست کسی خودشو فدا کنه و نادیده بگیره، تا اینجا یکم شما زیاد سخت گرفتی که اجازه ندادی به روش دیگه ای هم با شما ارضا بشه، از تعریف هایی که کردی حس کردم اصلا زناشویی و خلوت هم نذاشتی داشته باشه، بنظرم کمی متعادل تر باش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک ماه و خورده ای هست عقد کردیم نزدیک ۱ سال و نیم هست همدیگرو میشناسیم دوست بودیم با هم البته اون مد ...

خوب کمی صبر کن تا عروسی به نظرم بعد رابطه داشته باش چون مدت کمی هم هست از عقدتون گذشته

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
😂😂😂برو با همسرت خوش بگذرون بابا همسرتهههه حق داره بهت دست بزنه حداقل یکم بغلش کن 

جوووووون بابا😂😂خیلی طرفشو می‌گیرید دیگه لوس میشه ها

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

استارتر خوش میگذره؟🤣🤪❤️🤭

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
واااای از دست این پسر 😂😂😂😂😂😂 این فکر کنم نزاره به عروسی برسه  از دسته تون مردم از خنده& ...

بخدا دارم کار میدم دست خودم فعلا که فقط شام خوردیم بیرون داریم میریم سمت بام تهران نزدیکیم دیگه یه چایی بخورم قبلش😂😂

ولی بدون شوخی حالم داره بد میشه اخه امشب امادیگیشو ندارم اون کیف منم محتواشو دید گفت به به میبینم لباس خونگی و قرص اوردین شما کی گفته من خانما رو شب راه میدم😂😂😂😂

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
استارتر خوش میگذره؟🤣🤪❤️🤭

قربونت عزیزدلم جای دوستان خالی  

فعلا طبق قولی که داد رسیدیم بام تهران هوا خیلی قشنگه یه عشق و حال بکنیم چرایی بخوریم تو این هوا از خودش بود الان خونش بودیم گفتم بهش قول دادی بعد شام بیاری بام بعد شاید خونت😂😂😂😂

الان سرشو گذاشته رو پام دراز کشیده خدا خدا میکنه من چایی رو اماده کنم بخوریم بریم♥️♥️♥️ خونش اقا خیلی دلهره دارم کار درستیه?نکنه بعدش عشقش به من انقدر اتیشی نباشه?

تگ میکنم اسمتو امشب احتمالا دیگه نتونم  سراغ گوشی بیام عزیزدلم♥️

خواهش میکنم عزیزم (: مرسی بابت دعای قشنگت(:🩷 شماهم خوشبخت بمونین 🩷

اقا جدی جدی دارم میرم خونش😂😂این چه راهی بود اومدم دهنم اسفالته امشب من کم کم دارم استرس میگیرم باور نمیکنی چی دارم تو گوگل سرچ میکنم تا برسیم خونش بگم سایت بر فنا میره بلد نیستم خب این گوگلم کشت خودشو من دارم از تپش قلب تموم میکنم هی میزنه جستجوی ایمن بر دهن این جستجوی ایمنننن😂😂😂😂😂😂

نه بابا الکی استرس نگیر😂

استرس کلا با من متولد شده😂😂😂😂

چرا همش تو باید کوتاه بیلی و به دلش راه بیای قدر خودت رو بدون عزیزم  خط قرمز هات رو داشته باش ...

عزیزدلم همین الان دارم دلهره میگیرم گفت بریم بیرون شام بخوریم شام خوردیم الان اومدیم بام تهران بعدش میگه بریم خونه من هنوز دو دلم چیکار باید بکنم نکنه راه اشتباهی رو انتخاب کردم??نمیدونم با هم دوست بودیم تو دانشگاه که خیلی مظلوم بود بعدا نمیدونم چی بشه...دلو زدم به دریا دلم نمیخواد ناراحت شه از طرفی استرس دارم کار دست خودم ندم

عزیزم بستگی به فرهنگ و شرایطتتون داره من سه سال عقد بودم از ه همون اول رابطه کامل داشتیم و من مطمئن ...

از اون لحاظ خانواده من خیلی راحتن به مامانم گفتم شب خونشم گفت به سلامت گفتم دارم میرم خونش??گفت باشه عزیزدلم سلام برسون به علیسان مسواکتو با یه لباس خونگی تمیز بردار چرک نگردی اونجا خیلی به فکرم بود😂😂اونم مادرشو از دست داده پدرشه که اونم اهل گیر دادن نیست بعد خونه خودشیم خونه باباش نیست نمیدونم دلشوره دارم حالم داره بد میشه دوباره یعنی کار درستیه?بهش عین چشمانم اعتماد دارم یعنی بعد رابطه عین قبل دوستم داره?ولی امشب دلشو صابون زده میریم خونش رابطه کامل داشته باشیم 

آره عزیزم راحت می‌تونه شکایت کنه نفقه هم دیگه نده حتی می‌تونه زن هم بگیره چون قانونی گفته که تمکین ن ...

خب دیگه پس بیخود حرف نمیزنه فکر میکردم یه چیزی میگه منو بترسونه چیزی که میخواد رو اانجام بده😂😂😂

عزیزم کمی ملایم باهاش حرف بزن مثلا بگو من بای یکی شدنمون ارزش و احترام قائلم  میخوام تو خونه ...

این دیگه از این حرفا فکر کنم گذشته 😂😂الان براش چایی ریختم دادم دستش یه اب معدنی خریده بود ریخت روش خنک شه زود بخوره بریم خونش😂😂😂😂 از اون لحاظ که خونه خودمونه ولی دوستان شاهدن چقدر بهش گفتم بزار بعد عروسی من کامل در اختیارتم الان دید تو کیفم قرص گذاشتم گفت تو هم دلت میخوادااا اومدم توضیح بدم رفت نشست تو ماشین بازم قبلش سعی میکنم جور دیگه ای راضیش کنم ولی دیگه افتاده تو دهنش بریم خونه زود تر هوا داره سرد بریم خونه زودتر خوابم میاد بریم خونه دستشویی دارم و....الان ب من میگه چایی تو بردار تو ماشین بخور انقدر هولههه بدبختم شدم دیگه😂

سعی کن سرش کلاه بزاری  بگو یکی شدنمون خونه خودمون ولی با روش های دیگه یاد بگیر راضیش کن

سعی میکنم امشب رو یجوری راضی نگهش دارم تا فردا خدا بزرگه😂😂

الان بگم دارم چی تو گوگل سرچ میکنم دلت درد میگیره از خنده مجبورم اینجا نمیشه پرسید...

استارتر یاد آبجیم‌آفتادم تو مثه اونی 

آبجیم دقیقا مثه تو بود موقعی که شوهرش بهش نزدیک میشد 

ولی نگران نباش کم کم خوب میشی 

خوشبخت بشی عزیزم 🙂

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
2823
2791
2779
2792