2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35289 بازدید | 342 پست
جهنم که ناراحت میشه به فکر خودت باش که بعدا خودت احساس ناراحتی نکنی

پا نمیدم سه ماه وایسه چیزی نمیشه که من حال دلم با این مدل رابطه قایمکی خوش نیست واقعا اخه من مشکل دیگه ای هم ک داشتم این بود که اینطوری زوری پیش میبره همه چی رو دلم رضا نیست به رابطه

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیشب یه خانمی اومد تو سایت گفت تو عقد رابطه کامل داشتیم حالا شوهرم میگه تو قابل اعتماد نیستی چون تو ...

بدترین اتفاق ممکنه..

الان معلوم نیست چیشد یه سریا میگن رابطه داشته باش یه سریا میگن نه بیشتر ققاطی کردم تا درست شم تجربه ندارم اخه نمیدونم از روی حرف بقیه میگم رابطه خوب نیست لذت داره ولی بیشتر نگران عاقبت کارم مثل همین خانمی که گفتین...

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
خب برو خوش بگذرون 🥰این روزا تکرار نمیشه (:🩷

جوون بابا چشم مرسی عزیزدلم صد در صد همینه 

الان پیشمه تو ماشین هستیم هوا هم تمیز نم نم بارونم میزنه حالیه واسه خودش ایشالله برای همه این لحظه ها پیش بیاد عاشقانه زندگی کنن

پا نمیدم سه ماه وایسه چیزی نمیشه که من حال دلم با این مدل رابطه قایمکی خوش نیست واقعا اخه من مشکل دی ...

چرا همش تو باید کوتاه بیلی و به دلش راه بیای

قدر خودت رو بدون عزیزم 

خط قرمز هات رو داشته باش و کوتاه نیا

آدم از فردای خودش خبر نداره

تا زیر یک سقف نری نمیتونی طرفت رو بشناسی

تهش هیچی نیست باور کن....
مطمئنی؟ تو عقد هیچ حق تمکینی نمیتونه بگیره؟ وکیله و این حرف رو زده؟ تعجب میکنم

نمیدونم عزیزدلم بله حقوق می‌خونه، شاید گفته من بترسم کاری که میخواد رو اانجام بدم من از قانونهامون سر در نمی‌یارم واقعا شاید میتونه شکایت کنه من تمکین نمیکنم... 

عزیزم بستگی به فرهنگ و شرایطتتون داره من سه سال عقد بودم از ه همون اول رابطه کامل داشتیم و من مطمئن بودم که با داشتن رابطه کامل ولم نمی‌کنه بره و از نظر قانونی و شرعی نیز هیچ مشکلی نداره که تو دوران عقد هم رابطه داشته باشید بازم بستگی به خودت داره و همسرت 

نمیدونم عزیزدلم بله حقوق می‌خونه، شاید گفته من بترسم کاری که میخواد رو اانجام بدم من از قانونهامون س ...

آره عزیزم راحت می‌تونه شکایت کنه نفقه هم دیگه نده حتی می‌تونه زن هم بگیره چون قانونی گفته که تمکین نمیکنی 

آخ الهییی🥹🥹🥹وای خدا🥹🥹 برو پیشش باش گوشیو بذار کنار🥹🥹

فداااتت عزیزدلم ساکم رو گرفته میگه عه لباس خونگی و قرص هم برداشتی نظرت عوض شدها😂 من شب خانما رو تو خونم راه نمیدماا😂😂

سلام میرسونه میگه بازم نی نی سایتی ??😂😂😂😂

همین الان همش یا دست ش رو رون پامه یا لپمو میکشه😂😂

میدونم عزیزدلم اخه میگم تو این موقعیت بزاره سر موقعش خودمم از این میترسم ولش کنم به راه بد کشیده بشه ...

سعی کن سرش کلاه بزاری 

بگو یکی شدنمون خونه خودمون

ولی با روش های دیگه یاد بگیر راضیش کن

کاندوم ببر بجا قرص قرص ضرر داره

خودش داره تو خونه از استرسه اگر به اونجا کشید که انشالله نمیکشه داشته باشم بخورم یه مموقع بدبخت نشم اول زندگی

2823
2791
2779
2792