2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35289 بازدید | 342 پست
رابطه کامل نمی‌خواد داشته باشین( اگه واقعا دوست نداری) ولی حداقل نیازش رو برطرف کن یه جوری خودت( دیگ ...

پیش دکترم رفتم میگه بیشتر بهش نزدیک شو لوند باش براش باهاش عشوه ای حرف بزن بدنتو در اختیارش قرار بده نه اینکه رابطه کامل سطحی باشه تو هم خودتو بیشتر بهش نزدیک کن ببوسش لباساشو خودت در بیار حالا یا دهانی یا با لمس و دست ا ر ض ا کن تو میتونی اینطوری اونم بهت گیر نمیده    گفتم خانم دکتر اینکارو بکنم صد بار غش میکنم گفت تو گرم بشی بهتر از اونه که اون سرد بشه بعدا می‌فهمی. اونمم میگفت دخول رو بزار بعد عروسیت 

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب پس ینی همو میشناسین از قبل(: خوشبخت بمونین

اره عزیزدلم ممنونم فداتشممم همچنین شما خوشبخت بشی و عاقبت بخیر عزیزم

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
استارترعزیزچرارابطه کامل روبدمیدونی؟چون اطرافیان گفتن؟خودپیامبرهم گفته بایدهروقت شوهرت خواست جواب مث ...

میدونم عزیزدلم اخه میگم تو این موقعیت بزاره سر موقعش خودمم از این میترسم ولش کنم به راه بد کشیده بشه دلم میخواد خیالم راحت باشه تو خونه خودم باشم این کارو بکنم اونم وکیله از این چیزا سر در میاره، میگفت شکایت کنم تمکین نمیکنی حقو میدن به من چون ت زن منی من نیاز دارم باید برطرف کنی! من میگم چرا این همه خشونت اخه چرا داد بزنه اردیبهشت میریم خونمون اوکی میشه گوشش بدهکار نیست 

میدونم عزیزدلم اخه میگم تو این موقعیت بزاره سر موقعش خودمم از این میترسم ولش کنم به راه بد کشیده بشه ...

اونایی که میگن توعقددختربودیم دروغ میگن منم توازدواج اولم توشرایط توبودم وسنمم کم بودالان که فکرمیکنم میبینم این افکارنادرست بودپس بهش سخت نگیرحلال خداروبنده خداحرام میکنه اینجاست من توازدواج اولم باکره بودم وبه دلایلی بعدش جداشدیم وباکره بودنم تغییری توخواستگارای بعدطلاق ایجادنکرداگه واقعاهمومیشناسین اوکی بده بازم هرچی خودت فکرمیکنی درسته انجام بده دادزدنش هم اینه که مرده وهمینکه تااینجاصبرکردبرات من تعجب کردم هرکی بودتاحالاکاربه کتک کاری هم مکشید

🤪

مردم واسه حمالیه پس اینو بهش میگفتی 

خیلی خودمو کنتررل کردم اون لحظه چیزی نگرم ولی تو دلم مونده

ماشالا به ابجیت چه به حقوق حقوق مرد اشناس آنقدر مردا پررون خواهرت باورش شده خودش به عنوان زن هیچ حقی ...

منم جا خوردم اینو گفت حس.کردم چقدر زن بی ارزشه چقدر باید توهین بشنوه چقدر باید خورد بشه نمیخوام بحث رو کش بدم ولی حرفش دلمو شکست با داد گفت زن گرفتم چیکار?دکوریه?نمیدونم شب میخواد بیاد دنبالم یه دو ساعت دیگه از طرفی دوست دارم برم ببینم چیزی برای گفتن داره از طرفی میگم برم خیلی سریع سست شدم با حرفاش اخه میگه بعدش بریم خونه من خوش میگذره نمیدونم چرا دلشوره گرفتم از الان

نه دیگه محترمانه و با آرامش بگو‌نه. نه اینکه دستشو پس بزنی و حس بد بهش بدی. اون الان حس می‌کنه دوسش ...

باور نمیکنی خیلی حس بدیه احساس میکنم دارم  خفه میشم عرق ریزه حالت تهوع دقیقا گفت چیه از من چندشت میشه بدت میاد بهت دست میزنم?قیافتو وقتی بهم دست میزنی تو اینه دیدی انگار مجبوری داری به زور انجام میدی نمیتونم باهات راحت باشم و از این حرفا

رفتم دکتر میگه باید عادت کنی اولش سخته کم کم راه میافتی حتما نباید دخول باشه با روش دستی یا دهانی ا ر ض اش کن نمیدونم چم میشه تمام بدنم گر میگیره

قراره شب بیاد دنبالم ببره بیرون از. دلم در بیاره میخوام ببرمش مغازه با انتخاب خودش براش کت بگیرم یا کفش چرم حالا هر چی خودش خواست بعد نمیدونم تیپ رسمی بزنم یا اسپرت????فقط ترسم اینه میگه بعد از اینه دور دور کردیم بریم خونه من...نمیدونم منظورش چیه?نکنه میخواد کارشو بکنه?یا دوباره مثل اون روز درخواست کنه من بگم نه دعوامون بشه?یا میخواد از دلم دربیاره??فکر م درگیره...

حق داره گلم تو ترس زیادی داری و حق داری ولی کنارش باش،که فکر نکنه ازش میترسی  بغلش،کن بهش بفهم ...

مرسی عزیزدلم میخواد ببره بام تهران میگه چایی  با تو دلم میخواد چایی گرم رو تو یه روز سرد پیش خانمم بخورم دلم رفت ولی معلوم بود داره خر میکنه😂😂.....احتمالا رز قرمز خوب باشه رز دوست داره میخوام پاشنه بلند بپوشم نمیدونم میتونم راه برم یانه???با پالتو مشکی شال سر کنم یا روسری  بعد چه رنگی باشه?رژ قرمزه جیگری هم بزنممممم واییی ولی اگه قرار باشه برام خونشون قرص اورژانسی برمیدارم میترسم کاری کنه پشیمون شم به دوستم گفتم گفت فکر نکنم تا چند روز درخواست کنه برای رابطه فعلا میخواد خرش از پل بگذره بعدا میگه فقط نامزد من یه خورده زیادی گرمه بوسش کنم حالی به حالی میشه اتفاق خوبی نمی افته به نظرم

ببین می ارزه رابطه داشته باشی یانه فکر کنم یگم گرمیش بالاست😂😂😂

میگه بلدم 😂😂😂😂قول میدم درد نکشی یه دوتا قطره خون میاد و تمام بعدش لذت داره نمیدونم نمیفهمه انگار من نمیدونم چی میشه بهش میگم خونه خودمون انجام میدیم گفت اوووو سه ماه دیگه بزار دیگه پدرمو در اورده😂😂یعنی تو این چند مدت هر روز گفته هر روزززز یه بار داشتم ظرف میشستم شب یلدا بود از پشت چسبید شروع کرد گردنمو بوسیدن منم که حالم بد بود گفتم دارن نگاه میکنن تو رو خدا تمومش کن داره حالم بد ممیشه گفت میخواستی باسن گردتو نندازی بیرون شلوار جذب همین بدی ه رو هم داره دیگه مامانم اومد گفت بچه ها اینجا جاش نیست خندش گرفته بود نگاهم نمیکرد به ما یعنی با خاک یکسان شدم ممم😂😂😂😂

یه بارم اومده بود خونمون درس بخونیم مثلا منو دراز کرد رو تخت سرشو از زیر لباسم کرد تو نگم بقیه شو حسابی مشغول بود مامانم در نزده اومد تو دید به به من که از چیز قرمز شده صورتم اونم شوکه بود نسکافه اورده بود هیچی نگفت رفت تا چند روز از خجالتش تو چشمای مامانم نگاه نمی‌کرد😂😂

میدونم عزیزدلم اخه میگم تو این موقعیت بزاره سر موقعش خودمم از این میترسم ولش کنم به راه بد کشیده بشه ...

مطمئنی؟

تو عقد هیچ حق تمکینی نمیتونه بگیره؟

وکیله و این حرف رو زده؟

تعجب میکنم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

2823
2791
2779
2792