2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35119 بازدید | 342 پست
ببین چطور بگم ترس نیست انگار تنم گر میگیره یه جورایی خجالت می‌کشم ازش اولین بار که شب عقدمون بود غش ...

وای خدا شاید طبعت واقعا سرده اگر نه این یه نیاز هست باید تامین بشه چه با خودت چه برا همسرت

برو بیرون چرا نرییی باهاش؟؟؟؟ تیپ اسپرت بزن قشنگگگ

حالا احتیاطا لباس خونگی خوب هم بپوش 

والا با اون رفتاری که از تو دیده فکر‌نکنم کاری کنه ولی نیازشو یه جوری بدون رابطه کامل برطرف کن 

روز مرد براش یه چیز مثل آدم بخری از دلش در بیاد

🤍🌱️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حقققققققق دقیقا درسته 

نمیدونم چراحرف اطرافیان برااستارترمهمه مطمئنم۹۹درصدتوعقدرابطه کامل دارن به یکی باشرایط اسی میرسن میگن ماعلامه دهربودیم رابطه بده همونی که گفته بادوجمله عربی حلال ترین هستین به هم همونم گفته بگی نه گناهه گناه

🤪

بخدا که منم دارم به جامعه نگاه میکنم عقد دوران اشناییه و شناخت وگرنه دلم نمی‌خواست دلش بشکنه

اینجوری فقط دورش می‌کنی الآن دیگ ازدواج کرده که حداقل تمکین هم بشه ولی حتی نمیزاری لمست کنه بابا شوهرت لمس حالا رابطه کامل نیمه‌ای بزار لمست بزار خدش با لمس کردن آروم کنه 

طرف دیدم تو عقد رابطه نداشته شوهره هرچی اسرار می‌کرده زنه قبول نکرده شوهرشم رفته خیانت کرده سر این موضوع خیانت زیاد شده ها از رفتنش نترس از خیانت کردنش بترس 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
نمیدونم چراحرف اطرافیان برااستارترمهمه مطمئنم۹۹درصدتوعقدرابطه کامل دارن به یکی باشرایط اسی میرسن میگ ...

دقیقا

حالا استارتر سنتی هم ازدواج نکرده که بگی شناخت نداشته...

🤍🌱️ 
نمیدونم چراحرف اطرافیان برااستارترمهمه مطمئنم۹۹درصدتوعقدرابطه کامل دارن به یکی باشرایط اسی میرسن میگ ...

ولی بازم احساس میکنم استارتر طبعش سرده و همسرش طبعش خیلی گرمه

چون اگه طرف بیاد نزدیکت؛ خب تو هم آدمی تحت..ریک میشی بالاخره 

🤍🌱️ 
امضات (: دعا کردم امیدوارم واقعا بهش برسی خیلی سخته💔

مرسی🤍🫂

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
سنتی آشنا شدین؟ اگه سنتی بوده که زوده و باید بیشتر بشناسین همو ولی اگه از قبل با هم آشنایی دارین و ...

بهش حق میدم بخواد ان حرفو بزنه واقعا زیاده روی کردم بهم گفت یاد این دختر پسرهای تو خیابون میافتم فقط بهم نگاه میکنن بزار بهت نزدیک شم چیزی نمیشه به خدا  

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
بنظرم اصلا این حرفو‌رفتاراش باعث شد بیشتر فک کنی به آینده این ازدواج. بیشتر فک کن اصلا آدم مناسبیه؟؟ ...

همدیگرو دوست داریم خیلی وقته همدیگرو می‌شناسیم ولی خب خیلی تو رابطه گرمه من هم دوست دارم باهم باشیم ولی نمیدونم چم میشه بهم دست میزنه انگار بدنم گر میگیره تپش قلب میگیرم اولین بار بدنمو لمس کرد از شدت تپش قلب و حالت تهوع بردنم بیمارستان میگه از من چندش میشه بدت میاد میخوره تو ذوقم این کارو میکنی احساس میکنم ازم نفرت داری ولی دست خودم نیست

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
عزیزم خدایی اینو راست میگه ،توی عقد رابطه کامل نه ولی در حد سطحی که باید باشه شما داری اون آقا رو ع ...

عزیزدلم درخواست دوستی دادم شرمنده ببخشید دستم اشتباه خورد رد شد ممنون عزیزم

رابطه کامل نمی‌خواد داشته باشین( اگه واقعا دوست نداری) ولی حداقل نیازش رو برطرف کن یه جوری خودت( دیگ ...

میدونی دوست دارم رابطه داشته باشم ولی از عاقبتش میترسم میگم برایم سر خونه زندگیمون بعد خب همون دیگه میگه میبینم دستات یخ کرده رنگت پریده بیشتر نگران تو میشم تا اینکه فکر این باشم بهم خوش بگذره و ا ر ض ا بشم میگه تموم حسمو می‌گیری لطفا بهتر باش باهام

میدونی دوست دارم رابطه داشته باشم ولی از عاقبتش میترسم میگم برایم سر خونه زندگیمون بعد خب همون دیگه ...

دیگه واقعا نمی‌دونم چون بقیش تجربه س و منم مجردم تجربه نداشتم... 

🤍🌱️ 
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز