2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35119 بازدید | 342 پست
آره درخواست بده صحبت کنیم گلی 

ممنون قربونت چشم الان میدم

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
عزیز روانیم کرده همش تکرار تکرار همیشه بهش میگم الان وقتش نیست میگه باشه عزیزدلم قربونت برم هر چی تو ...

رابطه کامل نمی‌خواد داشته باشین( اگه واقعا دوست نداری) ولی حداقل نیازش رو برطرف کن یه جوری خودت( دیگه بفهم خودت)

ولی خب اینجوری که معلومه؛ مشخصه همسرتون طبعش خیلی گرمه و شما سرد

یا همسرت رو سرد کن یا خودت یه کاری بکن برو مشاوره و دکتر و پیش س.ک.س تراپیست که شما طبعت گرم بشه

🤍🌱️ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استارترعزیزچرارابطه کامل روبدمیدونی؟چون اطرافیان گفتن؟خودپیامبرهم گفته بایدهروقت شوهرت خواست جواب مثبت بدی دیگه اطرافیان چه اهمیتی دارن رابطه باعث گرمترشدن احساساتتون میشه بی راهم نگفت یکی ازدلایل ازدواج رفع نیازجنسیه چرانبایدازکسی که دوسش داره وحلالشه لذت ببره؟اگه نمیشناحتین هموحرفت درست بودولی شماکامل قبل ازدواج شناخت پیداکردی اگرم ازبارداری میترسی ازکاندوم استفاده کن چرا باحرف اینواون راه خیانت روبراش بازمیکنی

🤪

میترسم از عواقبش اومدی مو حامله شدم وسط درس و دانشگاه چه گلی بزم تو سرم بعدم عقد دوران اشنایی و شناخ ...

مردم واسه حمالیه پس اینو بهش میگفتی 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
من ۲۴ سالمه اون ۲۹ سالشه مثلا من رفتم خونشون باهم فیلم نگاه کنیم گفت برو اتاق الان میام منم رفتم نش ...

ماشالا به ابجیت چه به حقوق حقوق مرد اشناس آنقدر مردا پررون خواهرت باورش شده خودش به عنوان زن هیچ حقی نداره. تمکین کیلو چند. همون قانون مردسالار به مرد اجازه میده بره درخواست طلاق بده به هر دلیلی ،بره ۴تا عقد کنه و بی نهایت صیغه, آخرشم بخاطر هوس اون آقا کاریو کنی که دوست نداری و همه مشاوره های ازدواج منعش میکنن تو دوران عقد؟؟؟!  ببین بگو تهش اینه تو عقد جدا بشی حالا با رابطه کامل باشه یا بدون رابطه تو حالت خوبه و خداروشکر میکنی که خودتو نسپردی دست اون اقا؟!؟ خوب فک کن. بنظرم خیلی به ازدواج باهاش فک کن. اصلا مدتی همو نبینیم وگوشیشو جواب نده بگو حرفات منو برد تو فکر که تو منو یه کالای جنسی برای رفع نیازهای به سروتهت میبینی. من بیشتر از ارضای جنسی تو و تن دادن به خواسته های هر لحظه تو آرامش و احترام از سمت تو میخوام. اگه عزت نفس و شخصیتت واست مهمه خیلی محکم و البته محترمانه برخورد کن.

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
خوب الان خیلی خوبه یکم دیگه برو پیش و  بهش محبت کن  بهش بگو که دوستش داری ولی از اون حرفش ...

گفت شب میاد دنبالم بریم بیرون خودمم خجالت می‌کشم ازش منم تند رفتم بالاخره هر چی باشه عقد کردیم خیلی سخت گرفتم میگه عین پسرهای تو خیابون باهام رفتار نکن من دیگه نمیکشمم الان برم ماچ ابدار میکنم از لپاش و...براش چیزی بخرم?استرس گرفتم رسمی تیپ بزنم یا اسپرت اون همیشه کت میپوشه رسمی میاد روز مرد هم نمیدونم فرداست?به نظرم موقع خوبیه چیزی براش بخرم ولی چی بخرم?تا کجا پیش بریم?میگه شب میای خونم بعد دور دور?نظرم اینه نرم بهتره دوباره یه چیزی میگه قاطی میکنم...

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
مرسی فداتشمم  قدمت رو چشممم😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

قربونت عزیزدلی 

چشمت بی بلا عزیزدلم ادرسو بده عزیزدلم با نامزدم میام بهت نشونش بدم چه جذاب غرغروییهه😂😂😂😂

قربونت مرسی مهربون جان اره خب همونشم غر میزنه میگه بلد نیستی منم اعصابم بهم ریخت که چرا به من گفته ...

نه دیگه محترمانه و با آرامش بگو‌نه. نه اینکه دستشو پس بزنی و حس بد بهش بدی. اون الان حس می‌کنه دوسش نداری یا چندشت میشه. 

بیچاره رو بذار لااقل دست که بهت بزنه😶😶😶 شوهرته😶

میخوام بزارم خیلی سعی میکنم حالم بد نشه نمیتونم هعی تپش قلب میگیرم داغ میکنم بهش میگم بسه میگه دخول که نه راضیم که نمیکنی دست می زنی اونجام قیافت رنگپریده میشه منم که لمست میکنم داری شکنجه میشی انگار چرا اذیتم میکنی? دست خودم نیست الان باز بهتر شدم قبلا از حال میرفتم دیگه اون شب رد داد یکی از نی نی سایتیا میگفت رابطه مقعدی داشته باشید?!من همین لمس سادشو مور مور میشم اون وقت انطوری زنده نمی مونم ابجیم میگه چشماتو ببند دست بزنه چیزی کم نمیشه تیکه میندازه

سلام گلم خوبی  درست گفته مال همین  ولی باید هردو راضی باشن که راضی نیستی تو  و رسم ...

سلام عزیزدلم ممنون شما خوبی?

نه از این رسم های مسخره نداریم راضی که یه کوچولو استرس دارم کار دست خودمون ندیم هنوز وقت هست 

اعتماد دارم عین چشمام یه ساله باهم دوست هستیم می‌شناسیم همدیگرو

دیشب جواب تماسشو دادم میگفت غلط کردم ببخش لال میشم دیگه نمیگم گفت خستم کردی نمیزاری دخول داشته باشیم باشه حداقل بزار بدنتو ببینم بزار قشنگ لمست کنم چرا بهت دست میزنم حالت بد ممیشه?چرا خودتو از من دریغ میکنی?زن منی ولی باهام بد تا میکنی فکر من باش من دوستت دارم گفت امشب میاد دنبالم بریم دور دور نمیدونم چی بپوشم رسمی باشه یا اسپرت اون همیشه کت میپوشه بعد چیزی براش بخرم?چی بخرم اصلا? از دلش دربیاد میخوام براش جبران کنم منم بد کردم راست میگه حداقل بزارم بدنمو لمس کنه من راضیش کنم بد کردم باهاش بعد یه چیزی میگه بعد بیرون برایم خونه من نمیدونم برم یا ن?!میترسم نقشه داشته باشه یا دوباره درخواست کنه منم بگم نه ناراحتی پیش بیاد...

سلام عزیزدلم ممنون شما خوبی? نه از این رسم های مسخره نداریم راضی که یه کوچولو استرس دارم کار دست خو ...

حق داره گلم تو ترس زیادی داری و حق داری ولی کنارش باش،که فکر نکنه ازش میترسی 

بغلش،کن بهش بفهمون دوستش. داری و کنارش ارامش داری از ترست باهاش حرف بزن مطمعن باش درکت میکنه

و کادو گل قشنه ببین چه گلی دوست داره براش بگیر  بگو معذرت ناراحتت کردم 

سلام عزیزدلم ممنون شما خوبی? نه از این رسم های مسخره نداریم راضی که یه کوچولو استرس دارم کار دست خو ...

ببین می ارزه رابطه داشته باشی یانه

فکر کنم یگم گرمیش بالاست😂😂😂

میگم شاید اروتوفوبیا داری ها...؟؟؟ چون مشخصه خیلی میترسی البته من مجردم نظر ندم بهتره ولی مطالعه د ...

ببین چطور بگم ترس نیست انگار تنم گر میگیره یه جورایی خجالت می‌کشم ازش اولین بار که شب عقدمون بود غش کردم انقدر شدید الان خیلی خوب شده امشب میخواد بیاد دنبالم بریم بیرون..نمیدونم برام یا نه?بعدش تیپ رسمی بزنم یا اسپرت اون خودش همیشه کت میپوشه?چی بگم اصلا خجالت می‌کشم انقدر باهاش بد تا کردم بعد چیزی بخرم براش?روز مرد نزدیکه...بعد گفت میریم خونه من لحن گفتنش شیطون بود گفت خوش میگذره نمیدونم برم یا نه?خودم به نظرم نرم چون شاید کاری میخواد بکنه?یا اینکه سورپرایز میخواد بکنه?یا دوباره درخواست کنه من بگم نه دوباره دعوا شه?

عزیزم اینایی که گفتی ایده آلای یه زنه  اما برای مرد نه فقط به اون فک می‌کنه و بس.بزرگترین اشتبا ...

منم به خاطر همین ناراحت شدم چرا صبر نمیکنه؟ هر روز کارم شده توضیح دادن این مطلب که چرا دل نمیخواد الان رابطه داشته باشیم

دقیقا از همین میترسم طلاق بگیره پسره چیزی رو از دست نداده فقط دخترست که بهش میگن هول بوده خراب بوده و...

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز