2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35112 بازدید | 342 پست
پول شخصیت نمیاره  ممنونم انشالله شما هم خوشبخت شید ولی حتی اگه رابطه داشتید بعد عروسی بازم سال ...

فداتم عزیزدلم

نه نه اصلا تا دو سه سال نگذره بچه نمیخوام فعلا با بابای بچه درگیرم اره فعلا کلش داغه زنگ میزنه چی بگم بهش?

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هم عقدم‌و رابطه کامل دارم‌با همسرم البته من ۱۰ ماه بود که عقد بودم  چند هفته ای به عروسیمون مونده دوست نداشتم دقیقا همون شب باشه یا بعدش که استرس داشته باشم چون خیلی میترسیدم برا همون دو سه هفته مونده به عروسی رابطه برقرار کردم ولی متاسفانه بخاطر فوت یکی از اقوام عروسیمون موند فروردین ماه بعد ماه رمضون

من اصلا مشکلی ندارم از این موضوع  به جز توهم بارداری 😅😅

واگرنه همه چیز خوب پیش میره و بهتر از قبل هم شده خیلی چیز ها

دل شکسته

شوهر منم هی بهم میگفت،بهش گفتم اونوقت فلسفه ی جشن روز عروسی چب میشه پس بزور نگهش داشتم درسته که شر ...

دقیقا همینه منم میبینم اطرافیانم همه بعد عروسی رابطه داشتن و همچنین جامعه 

منم میخوام تمکین کنم ولی اون طوری نه دخول زوده اومد شروع کرد بوس کردن دستشو گذاشت ری رونم دیدم داره میبره سراغ اون قضیه هولش دادم اعصابش بهم ریخت گفت زن گرفتم چیکار دکوریه?من نیاز دارم باید برطرف کنی...

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

ببین عزیزجان،هول دادن و تند حرف زدن اینا اشتباه،دیدی دستش داره میره اون سمت دستش رو آروم بگیر ،لبخند بزن خیلی آروم متقاعدش کن که الان نمیشه،از فردای عروسی من دربست در اختیار تو هستم اینا خلاصه که خیلی باید زبون بریزی 

الان بعضیا تو دوران دوستی رابطه دارن دخترونگیشون از دست میدن تو که عقدی 

یعنی میگی رابطه کامل باشه؟استرس دارم واقعا

ولی ادمش نیست بفهمه متاسفانه 

نکن همینجور محکم وایستا حس ادم هیچوقت دروغ نمیگه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یعنی میگی رابطه کامل باشه؟استرس دارم واقعا

خودت میدونی 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
دقیقا همینه میدونی دلم از این شکست که چرا برگشت گفت می‌ترسی ولت کنم?خدا رو شکر دستم جیب خودمه محتاج ...

عزیزم خدایی اینو راست میگه ،توی عقد رابطه کامل نه ولی در حد سطحی که باید باشه

شما داری اون آقا رو عصبی و دلسرد میکنی

دخول و...برای عروسی بمونه ولی در حد سطحی و .... مشکلی نیست توی عقد شما خیلی داری سخت میگیری فکر کنم

حوصله نداشتم وارد کاربریم شم اسی بخاطر تو اومدم.. ینی واقعا نمیتونی شوهرت رو یجوری راضی کنی؟ وا..م ...

قربونت مرسی مهربون جان

اره خب همونشم غر میزنه میگه بلد نیستی منم اعصابم بهم ریخت که چرا به من گفته می‌ترسید ولت کنم...بخاطر چی بخاطر رابطه؟که اونم یه دوماه صبر کنه تموم میشه اردیبهشت ماه عروسیمونه بهم میگه تو بعد عروسی‌ام میگی دست بهم نزن نمیدونم چرا لمسم که میکنه تپش قلب شدید میگیرم حالم بد ممیشه خیلی بده اونم لذت نمیبره 

دعوامون شد رفتم خونش گفت برو اتاق خوابم الان میام نشستم رو تخت نشست پیشم شروع کرد با خشم بوس کردن صورتمو دو دستی گرفته بود بعد دستش رفت روی رونم کم کم برد اون سمت منم دیدم حالم داره بد میشه هولش دادم اونم داد زد سر من مگه زن من نیستی?من الان دارم داغون میشم باید نیاز منو برطرف کنی?من با کی نیازم رو رفع کنم?با زنم دیگه تو هم که چندشت میشه بهت دست بزنم یا بخوای کاری کنی من اروم شم منم بغضم ترکید گفتم خیلی بیشعوری اومدم بیرون

دقیقا همینه میدونی دلم از این شکست که چرا برگشت گفت می‌ترسی ولت کنم?خدا رو شکر دستم جیب خودمه محتاج ...

والا چی بگم 

فقط بدون پسرا همینجورین 

ولی یه چیزیم بگم بدونی 

یه درصد بالایی از مردایی که میرن دنبال یکی دیگه و دنبای رابطه با یکی دیگه 

چون پیش زناشون به اون چیزی که میخوان نمیرسن 

اینو خواهرانه بهت گفتم 

شما هم یخورده دیگه کوتاه بیا

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

2824
2823
2791
2779