2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35117 بازدید | 342 پست
جوابشو دادم گفت غلط کردم هر جور تو بخوای منم لال میشم ولی حداقل بزار لمست کنم راضیم کن اونم نمیتونی? ...

خوب الان خیلی خوبه یکم دیگه برو پیش و  بهش محبت کن 

بهش بگو که دوستش داری ولی از اون حرفش ناراحت شدی یکم بغلش کن بزار یکم احساساتش بروز بده و آخر کار دلشو به دست بیار بگو چیزی نمونده تا عروسی

یکم چرب زبونی کن براش که اونم راضی بشه 

چون اونم میخواسته نیاز هاش را به طور درست تامین کنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خدایی اینو راست میگه ،توی عقد رابطه کامل نه ولی در حد سطحی که باید باشه شما داری اون آقا رو ع ...

همین دیگه خیلی بهم نزدیک میشه حالم بد میشه تپش قلب عرق ریزه بهم دست میزنه اینطور میشم میگه حالتتو میبینم نمیتونم باهات راحت باشم انگار داری شکنجه میشی بعدم منم براش کاری انجام میدم میگه ارومم نمیکنی!چیکار کنم خب?میتونم درخواست دوستی بدم بهتون?راهنماییم کنید?

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
والا چی بگم  فقط بدون پسرا همینجورین  ولی یه چیزیم بگم بدونی  یه درصد بالایی از مر ...

چیکار کنم عزیزدلم این که صد در صد خب چیزی که نخواد رو بهش ندی میره دنبال کس دیگه هیچ وقت اینطوری نبود نمیدونم چرا قاطی کرد بهم زنگ زده بود گفت خستم کردی چند بار یه چیزی. رو ازت خواستم چرا همش میپیچونی?اشتباه کردم سرت داد زدم ولی تو همه رو گذاشتی برای بعد عروسی اینم بگم استرس دارم میترسم کار دستتمون بده ابجیم میگه دلشو نشکن باهاش کنار بیا مادرش هم فوت شده نیاز به کمک داره باید از لحاظ عاطفی باهاش مهربون تر باشی حق میدم بهش خیلی تند رفتم دست خودم نیست نزدیکم میشه عرق ریزه میگیرم تپش قلب میگیرم و انقدر شدید که هم حال اون گرفته میشه هم حال خودم بعضی وقتا میگم بزار تموم شه ما که مال همیم ولی دوباره میگم اگه اتفاقی بیافته چی?

میتونم بهتون درخواست دوستی بدم بهم بگید چیکار کنم به غیر از دخول راضی بشه واقعا دارم گیج میشم چرا راضی نیست?از کم تجربگی هم هست البته... 

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
چند سالته عزیزم خب  

عزیزدلم من ۲۴ سالمه اون ۲۹ سالشه بچه سن نیستیم ولی بعضی وقتا بدجور میبره ر اعصابم اخه مگه دوست داشتن فقط به چیزیشه!?یعنی دخول نداشته باشیم نمیشه من که نگفتم تا ابد نمیخوام گفتم تا اردیبهشت صبر کن از کوره در رفت منفجر شد اصلاا انتظارشو نداشتم

خیلی سخت میگیری ها

خیلی خودمم قبول دارم دست خودم نیست نزدیکم میشه حالم داغون میشه میگه چرا اینطوری میکنی?واسه اونم کاری بخوام بکنم همینم تو عوامونم به روم اورد میگه چیه نکنه از چیز منم بدت میاد حالت از من بهم میخوره?چرا اینطوری میشی چندشت میشه??من چی منم به تو دست میزنم باید حالم مثل تو بشه این حرفا رو نمیزد حالم انقدر بد نمیشد 

دیشب زنگ زد معذرت خواهی که من لال میشم دیگه تکرار نمیکنم ولی توهم خیلی داری اذیت میکنی زن گرفتم باهاش راحت باشم دوستت دارم که بوست میکنم لمست میکنم دوستت داشتم که تو رو انتخاب کردم ولی ت هم منو راضی نمیکنی دخول نه ولی حداقل راضیم کن میخوام با تو باشم همه تو دوران نامزدی دیگه لمس و بوس رو داشتن تو ارزو به دلم نکن تو رو خدا انقدر مظلومانه گفت جیگرم کباب شد با خودم گفتم من چقدر بد کردم راستم میگه با من راحت نباشه پس با کی?من سعی کردم خیلی صحبت نکنم گفتم سعی میکنم خب کاری نداری?سرم درد میکنع میخوام بخوابم اونم فقط یه چند تا قربون صدقه رفت بعد قطع کردیم ولی دلم نمخواست انقدر خشک برخورد کنم...

. اولین باری که بهتون گفتند نباید در مقابل شون گارد می گرفتید ( باید نشون میدادید که هر دو، توی یه ...

به خدا ک دلم نمی‌خواست دلشو بشکنم حالم بده ولی قیافه اون موقع شو یادم میاد خندم میگیره😂چقدر تشنست هولش دادم گفت ها چته پدرمو در اوردی یه حرف زشت زد بگم تاپیک ترکیده گفت یه چیزد میخوای بدی صداش گرفت عین خروس شده بود خستم کردی روانیم کردی همش دردش فقط یه دقیقه س درد نداره که بعدش لذت داره زن گرفتم برای چی دکوریه???راضیم کن نیاز دارم همین الان تمکین کن..منم تنها چیزی که گفتم خیلی بیشعوری بود 

باور نمیکنی هر روز میگه منم همش میگم نه الان زوده همیشه میگفت باشه عزیزدلم عشقم هر چی ت بگی نمیدونم چیشد اون شب ترکید 

سلام گلم خوبی 

درست گفته مال همین 

ولی باید هردو راضی باشن که راضی نیستی تو 

و رسمه تون چجوریه ممگنه تحقیر دعوا بشع انجام نده

اگه بهش اعتماد داری انجام بده 

ولی بهش بگو درسته مال همیم اما بزار عروسی کنیم 

باهاش مهربون باش صحبت کنین باهم رد تماس هم نکن بهش بزنگ و گفتگو کنین

خوشبخت بشید و عاقبت بخیر عزیزدلم به سلامتیییی ای جونمممم یه بار امدم انجام بدمش اونم هعی میگفت نفس ...

میگم شاید اروتوفوبیا داری ها...؟؟؟

چون مشخصه خیلی میترسی

البته من مجردم نظر ندم بهتره ولی مطالعه داشتم از چند وقت پیش😅

🤍🌱️ 
آخ دقیقا

عزیز روانیم کرده همش تکرار تکرار همیشه بهش میگم الان وقتش نیست میگه باشه عزیزدلم قربونت برم هر چی تو بخوای این دفعه رفتارش قابل هضم نبود یه لحظه ترسیده بودم قاطی کنه کاری که میخواد رو بزور انجام بده حرفش درست نبود میگه می‌ترسی ولت کنم?یا اینکه گفت زن گرفتم برای چی دکوریه?همش رو اعصابمه زنگ زده بود منت کشی گفت بابا دخول رو میگی نه حداقل کاری کن راضی بشم یه جور دیگه تمکین کن نمیتونم اینطوری راست میگه قبول دارم بدنمو لمس میکنه حالم بد میشه یا من این کارو براش میکنم همینطور تو دعوا گفت چیه چندشت میشه به چیز من دست میزنی حالت بد میشه?من چی چرا من بهت دستم میزنم رنگت میپره پس من چکار کنم?????خلاصه گیر کردم ابجیم میگه ازدواج کردی دیگه مال خودت نیستی تمکین کن نره سراغ کس دیگه

خب اون شوهرته قانونی  مردی که بخواد ولت کنه چه با رابطه چه بی رابطه ولت میکنه .حالا هرچی صلاح خ ...

عزیزم اینایی که گفتی ایده آلای یه زنه  اما برای مرد نه فقط به اون فک می‌کنه و بس.بزرگترین اشتباهه رابطه کامل تو عقد. قانون کجا بود. زنو شوهرن شرعا اما اگه تو عقد جدا بشن به هر دلیلی این دختره میگه چرا خودمو در اختیارش گذاشتم. کسی که نمیتونه تحمل کنه دو سه ماه و همسرش و درک نکنه بدرد همون روابط نامشروع و کثیف میخوره. 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
به خدا ک دلم نمی‌خواست دلشو بشکنم حالم بده ولی قیافه اون موقع شو یادم میاد خندم میگیره😂چقدر تشنست ه ...

سنتی آشنا شدین؟ اگه سنتی بوده که زوده و باید بیشتر بشناسین همو

ولی اگه از قبل با هم آشنایی دارین و به هم اعتماد دارین؛ انجام دادن یا ندادنش مشکلی تو تعهد نداره

اونی که بخواد بخاطر رابطه بره بذار همون اول بره

🤍🌱️ 
سنتی آشنا شدین؟

نه عزیز دوست بودیم تو دانشگاه اشنا شدیم الان تقریبا یه سال میشه من اقتصاد میخونم اون وکالت البته میخواد دکترا بگیره

اخه چیزی که به دلم نیست?یعنی چی که به من بگه می‌ترسی ولت کنم همه حرفاش به کنار اینو نباید میگفت خدا ...

بنظرم اصلا این حرفو‌رفتاراش باعث شد بیشتر فک کنی به آینده این ازدواج. بیشتر فک کن اصلا آدم مناسبیه؟؟؟؟ این ظاهراً شبو روز به رابطه فک می‌کنه. 🤐

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز