2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35112 بازدید | 342 پست
بی تفاوت  انقد نزن تا خودش بزنگه  بعدم بگو من دلم میخاد بعد از عروسی رابطه کامل داشته با ...

من صد بار بهش گفتم دستمو میگیره التماس میکنه میگه فقط یه دقیقه س دردش بعدش لذت داره انگار نظر من مهم نیست تو اتاقش بودم اومد تو شروع کرد بوس کردن من خب بوس که اشکال نداره دیدم میخواد شروع کنه هولش دادم برگشت گفت من نیاز دارم الانم نیاز دارم زن گرفتم برای چی دکوری?بغضم ترکیدم فقط تونستم بگم خیلی بیشعوری زدم از خونشون بیرون نمیدونم کی پرش کرده?

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
من صد بار بهش گفتم دستمو میگیره التماس میکنه میگه فقط یه دقیقه س دردش بعدش لذت داره انگار نظر من مهم ...

نه عزیزمم 

مرد همینه نمیتونه خودشو کنترل کنههه 

نیازی نیست کسی پرش کنه 

این نیاز اونه خیلی خوبه بتونی برطرفش کنی 

منم تو عقدم چن بار ازم خواست ولی قاطع و محترمانه پسش زدم وگفتم نه 

از نه گفتن نترس 

تازه بعدش کلی تشکر کرد ک منو آروم کردی و اینا 

دوسه روز دیگه ام عروسیمه😍

دعا کن برا خوشبختیم حتی شده ی صلوات 

عاقبت بخیر شی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من نمیگم کار درستیه یا غلط من خودم تو عقد رابطه داشتم  ولی تو فقط به خودت نگاه کن ببین چجوری ...

میترسم از عواقبش اومدی مو حامله شدم وسط درس و دانشگاه چه گلی بزم تو سرم بعدم عقد دوران اشنایی و شناخته یعنی از همون شب عقددد مخ منو ساییده تا الان دستمو میگیره التماس تو رو خدا یه دقیقه س قول ممیدم درد نکشی بعدش لذت داره من هر چیزم بگم دلم نمیخواد میشه مثل ایندفعه که گفت پس زن به چه دردی میخوره?دکوریه???یعنی حس کردم با پتک زدن تو سرم

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
سن هر دو تون چقدره؟ و اینکه داد زدن نداره به نظرم چون باید با عشق و علاقه انجام بشه این کار 

من ۲۴ سالمه اون ۲۹ سالشه

مثلا من رفتم خونشون باهم فیلم نگاه کنیم گفت برو اتاق الان میام منم رفتم نشستم رو تخت اومد در رو هم قفل کرد.فهمیدم میخواد رابطه داشته باشیم هیچی نگفتم بازم نگاه کردم صورتمو گرفت محکم بوس میکرد دستش رفت روی رون پام داشت میبرد اون سمت منم هولش دادم داد زد چیه چته?مگه زن  نیستی?من نیاز دارم الان میخوام زود!زن میخوام چیکار?دکوریه?نمیدونم چی شده یه دفععه داغ کرده قبلا میگفت رابطه من میگفتم نه میگفت باشه هر چی تو بگی نمیدونم چی بگم...ابجیم میگه شوهرته تمکین نکنی یه جوره دیگه حل میکنه مشکلشو بعدم شکایت کنه حق رو به اون میدم وظیفه زنه!

من ۲۴ سالمه اون ۲۹ سالشه مثلا من رفتم خونشون باهم فیلم نگاه کنیم گفت برو اتاق الان میام منم رفتم نش ...

والا دیگه زده بالا 

ولی خوب هر جور خودت میدونی ولی باز هم میگم بعد عروسی چون شما زمان عقد گفتی ۱.۵ ماهه به نظرم کمه واقعا 

یک طوری کارشا محتاطانه راه بنداز یا مثلا یک طوری رفتار کن بفهمه ناراحت شدی ازش و تو یک ابزار اون نیستی 

همه چیو بسنج بعد وارد زندگی شو بحث یک عمر هست هر چند که آرزو میکنم خوشبخت شید

عزیزدلم ممنون همچنین شما خوشبخت بشید و عاقبت بخیر عزیزم

اخه اینطور نبود می‌گفت اجازه میدی رابطه داشته باشیم?منم می‌گفتم علیسان بزار بعدا بعد عروسی متقاعد میشد شاید یکی پرش کرده...به خواهرم گفتم میگه شاید خیلی خیلی پولداره اینطوری خودشو میگیره میگه میترسی ولت کنم ما وضعمون خیلی خوبه ماشین و خونه و مغازه تو تهران ولی پدرشوهرم و نامزدم صدتا عین مارو میخرن وضعشون توپه ابجیم میگه شاید به پولش مینازه 

عزیزدلم ممنون همچنین شما خوشبخت بشید و عاقبت بخیر عزیزم اخه اینطور نبود می‌گفت اجازه میدی رابطه داش ...

پول شخصیت نمیاره 

ممنونم انشالله شما هم خوشبخت شید ولی حتی اگه رابطه داشتید بعد عروسی بازم سال های اول زندگی همیشه عشق زیاده زود بچه دار نشید لطفا 

خوب همه ی جوانب بررسی کن و درست تموم کن که بهش لطمه نخوره

شوهر منم هی بهم میگفت،بهش گفتم اونوقت فلسفه ی جشن روز عروسی چب میشه پس

بزور نگهش داشتم

درسته که شرعا و قانونا شوهرته،وعرفا خوب نیست بلاخره ما داریم با آدما ی این جامعه زندگی میکنیم دیگه ،

دلت میگه نه یعنی نه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان بعضیا تو دوران دوستی رابطه دارن دخترونگیشون از دست میدن

تو که عقدی 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲

حوصله نداشتم وارد کاربریم شم اسی بخاطر تو اومدم..

ینی واقعا نمیتونی شوهرت رو یجوری راضی کنی؟

وا..مگه فقط به رابطه ست؟؟

الان تعلیق نشم صلوات

کل راه دیگه هست

میفهمی چی میگم؟؟؟؟

خواسته نیازش با زنش تامین شه

حالا تو جور دیگه راضیش کن اصل کاری بمونه شب عروسیتون

اینجوری عزیزتر هم میشی..والا

نه عزیزمم  مرد همینه نمیتونه خودشو کنترل کنههه  نیازی نیست کسی پرش کنه  این نیاز ا ...

ای جووووننممممم خوشبختتت بشیی عزیزدلم به رو چشمام ۵۰۰ تا صلوات میفرستم واااییی عروسی نی نی سایتیییی منم بیام عروسی دلم عروسی خواست قول میدم همش وسط باشم از طرف نی نی سایتیا😂😂

فکر کنم انقدر بگه اخرش من خسته شم بگم باشه هر چی تو بخوای هعیی میگه هیی تکرار نی نی نمیخوای?میزاری با هم باشیم?هر دفعه بهش گفتم اوکی بود گفت باشه من دوستت دارم بخاطرت صبر میکنم 

عه پس تنها نیستم از کوره در نرفت بهش. می‌گفتی یه موقع دیگه?من هم بهش می‌گفتم میخندید میگفت بعد  عروسی جبران اینهمه سختها من دیگه اون موقع علی جون اینا حالیم نیست الان انگار بهش فشار اومده یهو ترکید ابجیم میگه داشته باشین رابطع کامل رو فقط مراقب باشین طوری نشه اگه به گوش نامزدم برسه که خواهر من طرفشو گرفته دیگه تمومه 

به همسرت بگو اگه آرامش من برات مهمه من دوست دارم بذاریم خونه خودمون در این مورد نمیشه جنگ و دعوا کنی چون در این صورت تخم کینه تو دل همسرت میکاری و رابطه جنسی هیچوقت براتون آرامش بخش نخواهد بود و یادآور خاطرات تلخ هست سعی کن یه بار برای همیشه این مشکلو حل کنی ضمنا تو عقد کلی کار دیگه میشه کرد که همسرتو راضی کنی

والا دیگه زده بالا  ولی خوب هر جور خودت میدونی ولی باز هم میگم بعد عروسی چون شما زمان عقد گفتی ...

همون منم دیدم امپرش زده بالا ناراحت شدم این چه طرز برخورده اشک منو دربیاری?

2824
2823
2791
2779
2792