2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35283 بازدید | 342 پست
نمیدونم چی بگم دهن مردمو نمیشه بست نامزدم میگه اول اخرش باید تموم بشه حالا چه الان چه اردیبهشت به حر ...

نمیگم صددرصدخوبه ولی اینکه بخاطراطرافیان بیای شوهرتوپس بزنی عواقب سنگینی داره بیشتربهش برس

🤪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😂😂😂😂😂پس موفق باشی شب خوبی داشته باشی 😂😂😂🩷

اره دیگه کارم ساختس میگن نی نی سایت معجزه میکنه همینه عروسی راه میندازه 😂😂 الان نیشش تا بنا گوشش بازه  فقط مامانم گفتم شب میخوام برام خونش برم?مامانم گفت باشه تمیز بگردیا لباس خونگی خوب بردار گفتم شب نمیاماا??گفت پیش شوهرتی خیالم راحته!همین کپ کردم چقدر راحت برخورد کرد😂😂😂😂

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
اره دیگه کارم ساختس میگن نی نی سایت معجزه میکنه همینه عروسی راه میندازه 😂😂 الان نیشش تا بنا گوشش ب ...

😂😂😂😂از فردا میاد نی نی سایت تشکر می‌کنه ازمون 😂😂فقط منتظرم سریعتر فردا بشه بیای بگی چیشد😂🥹

🤍🌱️ 
خیلی خودمم قبول دارم دست خودم نیست نزدیکم میشه حالم داغون میشه میگه چرا اینطوری میکنی?واسه اونم کاری ...

استارتر خب بنده خدا راس میگه قشنگی نامزدی به همین شیطنتا و استرساشه دیگه 

آقایون از پس زده شدن متنفرن 

دختر یکم راه بیا با دلش چرا انقد سفتی🥴🤣🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
😂😂😂😂😂😂یکم چیزای سرد بهش بده این خییلی طبعش گرمه خودت اذیت میشی

اقا من واقعا امادگیشو ندارم شوخی شوخی دارم میرم خونش دوباره دارم یه حالتی میشم من پییاده میشم😂😂

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
خب اگه بهش اعتماد داری بذار رابطه کامل باشه  چه فرقی داره الان یا دو روز دیگه

دارم پیاماتون رو میخونم انگار میخوام برام جنگ داره دلهره شروع میشه موندیم تو ترافیک اعصابش داره بهم میریزه😂😂 

میدونم چی مگی رفتار پری شبش هم قابل انتظار بود چون هر دفعه من مخالفت میکردم می‌گفتم الان نه اینجور ن ...

اره برو واسش یه شاخه گل بخر از دلش در بیار بوسش کن 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
یه کاربری حرف قشنگی زد ...گفت تا وقتی بدستت نیاوردن نازتو میکشن ....راس میگه ....باید اونو بذاری برا ...

منم از همین میترسم وگرنه تا الان وا داده بودم امشب هنوز دو دلم برم خونش یا ن?از یه طرف میترسم بعدها مثل الان دلش پیش من گیر نباشه از یه طرفی هم میگم من میشناسمش منو دوست داره کنارمه دلش رو هر بار نشکنم خیلی فکرم مشغوله

استارتر چند وقته که نامزد کردی؟

یک ماه و خورده ای هست عقد کردیم نزدیک ۱ سال و نیم هست همدیگرو میشناسیم دوست بودیم با هم البته اون مدل دوستی نه دوست دانشگاهمه

الهی  هرچی دوست داری بپوش  و بوسش کن هرچی شد شد گرمه بزار کنارش ارضا بشه واگرنه خیانت می ...

فداااتتمممم مهربون بدونه چقدر طرفشید ذوق میکنه😂 

دارم با لباس خونگی به دست میرم خونش خدا رحم کنه دیگه فعلا که تو ترافیک گیر کردیم پالتو پوشیدم دارم خفه میشم😂میخواییم بریم رستوران میخوام یه غذایی سفارش بدم گروووننن دیگه منو اذیت نکنه😂😂

بخواد خیانت کنه زانمو میکنم تو حلقش😂😂