2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35289 بازدید | 342 پست
میگه بلدم 😂😂😂😂قول میدم درد نکشی یه دوتا قطره خون میاد و تمام بعدش لذت داره نمیدونم نمیفهمه انگار ...

شک کردم به خانم بودنت😑

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خدا شاید طبعت واقعا سرده اگر نه این یه نیاز هست باید تامین بشه چه با خودت چه برا همسرت برو بیرو ...

حتما گفت ۸ میاد دنبال میام میگم چیشد اینا که احتمالا شب پیشش بمونم توکل به خدا دیگه قرص برداشتم اگه اتفاقی افتاد بخورم

خیلی خیلی گرمه شب یلدا داشتم ظرفها رو میشستم اومد از پشت چسبید شروع کرد به ببوسیدن گردنم منم حالم داشت بد میشد گفتم بخدا نگاه میکنن ابرومون میره بسه گفت شلوار جذب نپوش باسنت تو چشم باشه نگاه کردم دیدم قشنگ تحریک شده راست میگفت😂😂😂😂یه بارم اومدم خونمون منو هل داد رو تخت سرشو برد زیر لباس شروع کرد دگه نگم چی منم قیافم سرخ شده بود از حالت چیزی 😂😂بعد فرض کن مامانم تو همون حال درو باز کرد اومد تو من نفسم بالا نمیومد اونم شوکه بود سینی رو گذاشت رو میز رفت😂😂😂😂

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
حتما گفت ۸ میاد دنبال میام میگم چیشد اینا که احتمالا شب پیشش بمونم توکل به خدا دیگه قرص برداشتم اگه ...

😂😂😂😂😂😂یکم چیزای سرد بهش بده این خییلی طبعش گرمه خودت اذیت میشی

🤍🌱️ 
حقققققققق دقیقا درسته 

یعنی رابطه کامل باشه?میخوام یکاری کنم تکرار نکنه حرفشو فعلا

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
شک کردم به خانم بودنت😑

اینو دیگه نمیدونم چجور ثابت کنم 😂😂به خدا خانمم چه دلیلی داره یه پسر بیاد این تاپیکو بزنه وگرنه بیمار باشه دیگه...بعدم تاپیک قبلیم مال دستگاه هایفو بود کدوم پسری دستگاه هایفو براش مهم میشه😂😂😂😂

من چیزی رپ که دیدم میگم مرد تا وقتی کاملا بدستت نیاورده نازت رو میکشه بعدش که کارش رو کرد کم کم سر میشه بعد دوران نامزدی برای اشنایی خدایی نکرده شاید چیزی ازش دیدی میخای چیکار کنی؟ دیگه دختر نیسی که بری بشینی خونه بابا به اینا هم فکر کن 

نمیدونم چراحرف اطرافیان برااستارترمهمه مطمئنم۹۹درصدتوعقدرابطه کامل دارن به یکی باشرایط اسی میرسن میگ ...

نمیدونم چی بگم دهن مردمو نمیشه بست نامزدم میگه اول اخرش باید تموم بشه حالا چه الان چه اردیبهشت به حرف مردم چیکار داری هر موقع اعصابش بهم میریزه میگه حرف حسن پشم چیزم😂😂

ابجیمم میگه الان راضی نکنی میره خیانت میکنه بعد خودت میسوزی واقعا گیر کردم یه سری میگن رابطه نه یه سری میگن رابطه کامل خوبه...گیج شدم بدتر...

اینجوری فقط دورش می‌کنی الآن دیگ ازدواج کرده که حداقل تمکین هم بشه ولی حتی نمیزاری لمست کنه بابا شوه ...

میدونم چی مگی رفتار پری شبش هم قابل انتظار بود چون هر دفعه من مخالفت میکردم می‌گفتم الان نه اینجور نه نمیدونستم چه عذابی می‌کشه دیگه خودش بروم اورد هر چی تو دلش بود ریخت بیرون تازه فهمیدم همه این نه گفتنها جمع شده تو دلش یکدفعه ترکید الانم میخواد بیاد دنبالم بریم نمیدونم چی بگم بهش?خجالت می‌کشم ازش...براش چی بخرم از دلش دربیاد?شب میخواد برم خونش مامانم که هیچ حرفی نداره میگه شوهرته خودمم استرس دارم نرم کار دست خودم بدم قرص برداشتم یا اصلا میخواد سورپرایز کنه?خوشحالم کنه?نمیدونم....اصلا برام خونش?

یه کاربری حرف قشنگی زد ...گفت تا وقتی بدستت نیاوردن نازتو میکشن ....راس میگه ....باید اونو بذاری برا بعد عروسی .اینطوری بیشتر تشنته و دوستت داره .

بنظر من رفتی پیشش حسابی برو بغلش رو پاش بشین بوسش کن و رابطه هم سطحی داشته باشین تا ا ر ض ا ش کنی ....اما اما اما هرگز رابطه کامل نداشته باش 

خیلی قشنگ و با سیاست ببوسش و بگو بهش که نگرانیتو درک کنه ...

ولی بازم احساس میکنم استارتر طبعش سرده و همسرش طبعش خیلی گرمه چون اگه طرف بیاد نزدیکت؛ خب تو هم آدم ...

اون که خیلی گرمه ددکتر رفتم اسم مشکل منو گفت روحم دوست داره باهاش باشه ولی تنم قفل میکنه موقع رابطه انگار ترس نیست یه نوع لذتیه که نمیتونی باارزش کنی   یه مدلیه انگار برق گرفتت بدنت گر میگیره فقط میخوای تمومش کنه همین امیدوارم اوکی شم چون هم خودم هم اون اذیت میشیم...

قبول کردم بیا چت تونستی

ممنون عزیزدلم بروی چشمام میام حتما دستت طلا  

2823
2791
2779
2792