منم ۳ ماه هست عقدم عزیزم ،دقیقا احوالت رو درک میکنم، باز تو شرایط خیلی خوبی داری همسرت خونه داره و میتونی راحت با آرامش کنارش باشی . ببین عزیزم من خودم نظر شخصیم اینه دوران عقد رابطه کامل نباشه، نه به دلیل اینکه دوران شناخت هست و ... نه اصلا ،شناخت برای قبل از ازدواج هست ، بعدش دیگه همسرشی ، ولی درکل از لحاظ روحی و اون آرامشی که برای این کار نیاز هست تو زندگی خودت بیشتره صددرصد
ضمن اینکه شما اصلا هنوز بعد از دو ماه آمادگی پیدا نکردی برای حتی یه عشق بازی ساده با همسرت ، پس اگر بخوای بخاطر اینکه اون ناراحت نشه برخلاف میلت اینکارو انجام بدی مطمئن باش بعدا تو روحیه ات اثر خوبی نمیذاره و شاید حتی تو روابطتون هم مشکل ایجاد کنه
پس بهتره پله پله بری جلو ،، عاقلانه تر اینه که این دو ماه رو با روشهای دیگه نیازشو برطرف کنی تا کمی از اصرارش تو این زمینه کم بشه، اینجوری هر دو آرامش بیشتری دارید ، یادت باشه رابطه دونفره هست و رضایت هر دو مهمه ،قرار نیست کسی خودشو فدا کنه و نادیده بگیره، تا اینجا یکم شما زیاد سخت گرفتی که اجازه ندادی به روش دیگه ای هم با شما ارضا بشه، از تعریف هایی که کردی حس کردم اصلا زناشویی و خلوت هم نذاشتی داشته باشه، بنظرم کمی متعادل تر باش