2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35289 بازدید | 342 پست
راست میگه گناه داره 🥲

دلم سوخت براش پسرک بیچاره الانه که پیداش بشه اقا چی بگم شیطونه میگه یه خورده اذیتش کن جواب تلفنشو نده😂😂😂😂واایی همین یه روز هم دلم براش تنگیده...

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
مرسی عزیزدلم میخواد ببره بام تهران میگه چایی  با تو دلم میخواد چایی گرم رو تو یه روز سرد پیش خا ...

الهی 

هرچی دوست داری بپوش 

و بوسش کن هرچی شد شد گرمه بزار کنارش ارضا بشه واگرنه خیانت میکنه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دلم سوخت براش پسرک بیچاره الانه که پیداش بشه اقا چی بگم شیطونه میگه یه خورده اذیتش کن جواب تلفنشو ند ...

😂😂😂برو با همسرت خوش بگذرون بابا همسرتهههه

حق داره بهت دست بزنه حداقل

یکم بغلش کن 

🤍🌱️ 
دیگه واقعا نمی‌دونم چون بقیش تجربه س و منم مجردم تجربه نداشتم... 

عزیزدلم ممنون بابت دلگرمی که بهم دادی ایشالله یکی بیاد خواستگاریت که عاشقت باشههه زندگیش تو باشی عاشقش باشی خوشبخت بشی عزیزدلم  

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
میگه بلدم 😂😂😂😂قول میدم درد نکشی یه دوتا قطره خون میاد و تمام بعدش لذت داره نمیدونم نمیفهمه انگار ...

واااای از دست این پسر 😂😂😂😂😂😂

این فکر کنم نزاره به عروسی برسه 

از دسته تون مردم از خنده 

سرد نیستی تو ؟؟؟؟گرمی بخور بشو مثل خودش والا

من سرد نیستم فقط خجالتی ام و از رابطه میترسم خیلی

عزیزدلم ممنون بابت دلگرمی که بهم دادی ایشالله یکی بیاد خواستگاریت که عاشقت باشههه زندگیش تو باشی عاش ...

خواهش میکنم عزیزم (:

مرسی بابت دعای قشنگت(:🩷

شماهم خوشبخت بمونین 🩷

🤍🌱️ 
ینی چی غش میکنم؟؟؟ چرا اینقدر غش؟ شوهرته🥲🥲

دکترم گفت یه مشکلی دارم که چیز خاصی نیست درست میشه زیادی هیجانی میشم و استرس میگیرم اینمدلی میشم متاسفانه ولی گفت فشار خونمم بالاست یکم

اونایی که میگن توعقددختربودیم دروغ میگن منم توازدواج اولم توشرایط توبودم وسنمم کم بودالان که فکرمیکن ...

درسته همه تجربه کردن این دوران رو خب برا من جالب  بود همه میگفتن نکنیییی زشته بفهمن بقیه منم فکر میکردم همه پاستوریزن نمیدونم چی بشه ولی خیلی دلش میخواد رابطه رو اامتحان کنیم میگه از چی خجالت میکشی?چرا میترسی?

دقیقا اون روز گفتم حتما کتک میزنه بعدشم کاری رو میکنه که دلش میخواد ولی نکرد الانم میخواد ببره بیرون بعدش برایم خونش نمیدونم چرا استرس دارم میترسم همون کاری بشه که فکرشو میکنم اخه گفت بیا خوش میگذره بهمون منم قرص برداشتم با لباس راحتی دیگه می‌سپارم به خدا

آها😅ان شاالله خوب بشی🥲🩷

فداتممممم دعا کن برام عزیزدلم

نمیدونم چرا دیر کرد?نیومد زنگ بزنم بگم کجایی?یا پروو میشه?

فداتممممم دعا کن برام عزیزدلم نمیدونم چرا دیر کرد?نیومد زنگ بزنم بگم کجایی?یا پروو میشه?

چشم حتما (:

زنگ بزن بگو کجایییی

چرا پررو بشه مکه دوست پسرته؟😂😂

شوهرته بفهمم😂😂

🤍🌱️ 
میگم مطمئنی بار اولشه که رابطه داره؟

یا حسیییین تو رو خدا الان میرم تو فکر میخوام برم بیرون باهاش نمیدونم واقعانمیدونم پسر درس خونو خوبیه ولی از گذشتش خیلی نمیدونم یعنی میتونه همچین چیزی باشه دکتری که میرم میگه اینطوری رفتار میکنه خاطر طبع گرم و همینطور کنجکاوی که نسبت به بدنت داره میخواد کشف کنه...استرس گرفتم حلال ازدست اومد جلو در من برم استقبالش نمیگم بیاد بالا خخخ

چشم حتما (: زنگ بزن بگو کجایییی چرا پررو بشه مکه دوست پسرته؟😂😂 شوهرته بفهمم😂😂

ووااا باهاش قهر بودم مثلا باید یه خورده منت بکشهههه 😂😂اخرش نزدم خودش اومد😂😂😂😂

بگو دلم میخواد اولین رابطه تو خونه خودم باشه با خیال راحت

مگه تو گوشش میره امشب باهاش بیشتر حرف میزنم بازم ازش میخوام بزاره بعد عروسی نمیدونم چه اسراریه اخه سه ماه مونده فقط همین...

2823
2791
2779
2792