2777
2789
عنوان

دختر فامیل

311 بازدید | 14 پست

دخترفامیلمون که انقدر خودشو میگرفت حتی سلام و احوال پرسی هم نمیکرد وقتی تو مجلسی میدیدیش 

تازه مسخرت هم میکرد بخاطر پشت کنکور موندن 

الان اومده یه ازدواج داغون کرده 

برااینی که انقدر خودشو میگرفت و باشاهم فالوده نمیخورد ازدواج داغونبه 

پسره مسافرکشی میکنه  بابا و داداش پسره هم معتاد سرسخت و داداشش دزد 

پسره قدش بلنده حدود صدو هشتاد بعد این صد  پنجاه بزور. پسره ازش سرتره نسبت به خودش وگرنه باز تنهاییی حساب کنی متوسطه از لحاظ قیافه 

دختره هم قیافه متوسطه 

پسره از اول معیارش این بوده که یه دختر فامیل بگیریم که بهشون شناخت داریم 

دختره سی سال، پسره 35

این انتر خانم سر پشت کنکور موندنم تیکه بهم انداخت، یکبار هم رفتیم خونشون خواهرش که هم سن منه اومد دنبالم بیابریم طبقه بالا، بعد اون اومد در همه اتاق ها رو قفل کرد با کلید که نکنه بریم توشون کلیداروهم باخودش برد 

میمون هرچی زشت تر بازیس از همه بیشتر خواهر که همسن من لود اصلا این طور نبود اون ازدواج خوبی کردقیاقش هم از این خیلی بهتر و همچنین قدش

نمیمیری تا وقتی ک قضاوتی که برا بقیه کردی سرت نیاد ....

این جمله همیشه یادت باشه 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا معلوم نیست زندگی چی به سر تو بیاره ؟ تو باکی ازدواج کنی.. به نظرم از رفتار اون عبرت بگیر و نسبت ...

ممن حداقلش مثل اون نیستم که تیکه بندازم به کسیکه پشت کنکوره و تاحالاهم ننداختم یا ندید بدید بازی دربیارم وقتی اومدن خونمون 

کاش برای قضاوت اخلاق کسی ظاهرش رو مورد حمله قرار ندیم... اخلاق دست خود آدم‌هاست اما قد و چهره و... انتخاب خودشون نبوده و خدا آفریده یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چیزایی که دست خودش نبوده تحقیر و تمسخر نکنیم

وقتی اون بامن کارداشت منم باهاش کار دارم از اون به بعد 

همونجا جواب تیکه شو میدادی هروقت هرکی ناراحتت کرد همون لحظه یا ناراحتیتو بروز بده یا جواب طرفو بده این روندو در پیش بگیری به جای خوبی نمیرسی اونوقت همیشه درگیر اینجور مسائلی 

برای خودت درگیری ذهنی ایجاد نکن

چطورمگه

الان از این حرفا ناراحت میشی . ولی زندگی خیلی سخت و عنه .. بچسب به زندگی خودتو تلاش کن به حرفای بقیه هم توجه نکن .. واقعا اینده معلوم نیست چه اتفاقی برات بیفته.. پس کسیو منع و قضاوت نکن.. اگه کسیم تورو قضاوت کرده دلیل نیست تو تلافی کنی. اون که خودش تو باتلاقه.. تو درس بگیر

2790
2778
2791
2779
2792