2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 51 پست
زیادی هم نرو سمتش زده میشه  من اوایل مثه گردنبند هی میچسبیدم بهش بوس و ماچو...  بعد کلا ...

منم یه مدت چیزی که گفتید رو انجام دادم خوب اون خودش هر موقع میلش بود میاد سمتم. اما سوال من اینجاست که من چرا باید بیخیال حس خودم بشم ؟

بر حسب عادت مجردیش هست .... باید بفهمونی بدت میاد ... یا با هم نگاه کنین تا بفهمی از چه مدل رابطه خو ...

اصن نمیتونم هضم کنم چجوری بعضیا راحت با شوهرشون میبینن 

من تو فیلم صحنه داشته باشه گریم میگیره از شدت نمیدونم بی اعتماد ب نفسیه یا ترسه یا حسادته چیه 

حالم بد میشه 

😔😔کاش انقد حساس نبودم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا مثل اون مردی که خیانت میکنه درصورتی که زنش چیزی کم نداره

تروخدا نگو. من خط قرمزم هست خیانت. یعنی بهش گفتم تو اگه دزد و معتاد و خیابون خواب و بدبخت بشی من باز پات هستم. اما اگر اسم زنی از دری وارد خونه من بشه من از اون یکی در میرم دیگه هم نمی‌بینی منو

منم یه مدت چیزی که گفتید رو انجام دادم خوب اون خودش هر موقع میلش بود میاد سمتم. اما سوال من اینجاست ...

من از نظر جنسی نگفتما عزیزم،از نظر بوس و بغل گفتم 

چون گاهی آدما دوس ندارن یکی مدام بچسبه بهشون و اگ شما این حس بیش از حد تو‌وجودت هست باید کنترلش کنی ک اونم اذیت نشه!!! و این ریشه در کم توجهی از سمت خانواده هامون داره ک تو کودکی اونجور ک باید تامین نشدیم متاسفانه الان هنش دوس داریم یا علاقمونو هی نشون بدیم یا اون بچسبه بهمون 

درک میکنم ولی زیادی بری سمتش نتیجه خوبی نداره 

ان شاالله درست میشه حالا اولشه یکم باید قلقاتون دستتون بیاد 

بیشتر راحع ب مسائل جنسی و خواسته هاش حرف بزن باهاش 

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
ببین فقط اینو یگم ک تو هرکاری کنی اون اگه بخواد یواشکی میبینه  فقط به نظرم با روی خوش بگو ک من ...

بهدا سرک تو گوشیش نکشیدم. اومد یه کلیپ نشون بده بعد زد دکمه همه برنامه ها و پاکشون کنه دیدم تو پنجره شناور مرورگر اینترنت ش یه صفحه فیلم اونجوری بود که زد و رفت. منم ناراحت شدم شب تو هال خوابیدم صبح هم بدون اینکه ببینمش رفتم دستشویی منتظر بودم تا رفت سر کار ....

تروخدا نگو. من خط قرمزم هست خیانت. یعنی بهش گفتم تو اگه دزد و معتاد و خیابون خواب و بدبخت بشی من باز ...

عهههه دختر خدا نکنه این فکرا رو بریز دور 

دیدن این فیلما بخاطر وجود ماهواره و اینستا و مفت بودنشون راحت و دم دست شده متاسفانه و کششون زیاد شده سمت این داستانا 

ان شاالله حل میشه مشکلت 

نگران نباش 

اونم نمیبینه بعد یه مدت و تذکر دادن 

ب خیانت اصلا فکر نکن

تمایل به فیلم یه دوره داره سپری میشه . 

من خودم هم فیلم شاید ببینم اما این به خاطر اینه که من رابطه‌ می‌خوام و همسرم نخواسته.... دست رد زده بهم منم یه جور بالاخره نیازمو رفع کردم منت نکشم. اما من همیشه در اختیارش بودم و هستم! من چیزی کم نذاشتم براش

عهههه دختر خدا نکنه این فکرا رو بریز دور  دیدن این فیلما بخاطر وجود ماهواره و اینستا و مفت بود ...

میدونی دردم کجاست اونجا که دو ساعت قبلش بهش گفتم خیلی دلم میخواد اما عذر شرعی دارم.... باورت میشه من یه ساله ازدواج کردم کمتر از انگشتان دست دیدم آب منی چه شکلی عه؟ یا ریخته داخل یا ریخته تو دستمال و جمع کرده انداخته سطل زباله

بهدا سرک تو گوشیش نکشیدم. اومد یه کلیپ نشون بده بعد زد دکمه همه برنامه ها و پاکشون کنه دیدم تو پنجره ...

عزیزم این کاراتو درک میکنم چون خودمم اینجورم و کنترل میکنم خودمو ک عاقلانه رفتار کنم 

ولی نباید الکی سرد شه رفتارت 

اون ک خبر ندارهتو دیدی 

الانمیگه دختره بی محبته جنیه خوله یهو باهام سرد شده 

بزار بعد از پریودت یه شب ک خوب بودید بعد از رابطه بهش بگو من دوس دارم نگاع تو فقط ب تن بخوره، حتی فیلمو عکسم ممنوعه از نظر من، بعدم بگو البته من مطمئنم چشم پاکی ولی چون تو ذهنم بود بهت گفتم

اصن نمیتونم هضم کنم چجوری بعضیا راحت با شوهرشون میبینن  من تو فیلم صحنه داشته باشه گریم میگیره ...

والا من ندیدم با اون فقط گفتم حتی اگر به اینم تمایل می‌داشت من باز حاضر بودم پا به پاش ببینم.

میدونی دردم کجاست اونجا که دو ساعت قبلش بهش گفتم خیلی دلم میخواد اما عذر شرعی دارم.... باورت میشه من ...

عزیزم خب عذر داشتی نتونسته انجام بده، بعضی مردا حس چندشی دارن به این تایم خانما، کاریشونم نمیشه کرد 

ولی اینکه میگی میلش زیاد بوده ابان کم شده بخاطره اینه ک مشغلشون زیاده،الان اکثر مردا همین شدن،مشغله کاری امونشونو بریده، اگه دیر انزالی ممکنه اینم دلیلش باشه و خستش کنه رابطه ی طولانی 

دلیلشو پیدا کن عزیزم 

چند سالتونه هرکدوم

والا من ندیدم با اون فقط گفتم حتی اگر به اینم تمایل می‌داشت من باز حاضر بودم پا به پاش ببینم.

نه شما رو نگفتم اون خانم ک پیشنهادشو داد برام عجیب بود 

خب اگ برات سخت نیست شاید این کار جواب بده!!! ولی من ب هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم 

چون هرچی باشه اوتا کارگر جنسی هستن و کل سرمایشون رو بدنشونه ک زیبا باشه و ما ب پاشون نمیرسیم ب هرحال 

فقط عذاب میبینیم

من خودم هم فیلم شاید ببینم اما این به خاطر اینه که من رابطه‌ می‌خوام و همسرم نخواسته.... دست رد زده ...

میای خصوصی ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .