2821
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 51 پست
عذر داشتم.... دست که داشتم.... دهن که داشتم.... کدوم زنی رو دیدی التماس همسرشو کنه که بده بخورم بعد ...

خب شاید شرایط روحیش اوکی نی 

نمیدونم ولی باهاش حرف بزن لج نکن

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

میشه بیای خصوصی؟ 

بیا عزیزم

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این که خوبه دوستم میگفت شوهرش خودارضایی هم داره

مثل عروس هلندی م میمونه. اون طرف کارشو می‌کنه و ارضا میشه، ماده طفلی فقط تخم می‌ذاره بدون نطفه. از زیرشجمع میکنم من 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز