2777
2789
عنوان

شوهر کم عقل

187 بازدید | 22 پست

از صبح تا شب خونه ای مامانشه از پس که مامانیه همش مامانم مامانم میکنه مامانشم از دست خسته شد میگه شوهرت همیشه خونه ماست هر روز بهش میگم برو خونتون شام نهار بخور برگشت گفت مگه من شوهرم میاد خونه ای شما پیش خودشم بهم گفت ولی بازم کو گوش شنوا بازم رفت خونشون خورد اصلا به خونه اهمیت نمیده ۴ روز میگم برو سیب زمینی بخر نمیره میره دونه دونه از خونه مامانش میاره 😂😂 روانی شدم امشب بهش گفتم برو مواد غذایی بخر اکثرا تموم شده میخام شام بزارم گفت مامان قول داده کباب بزار نزدیک ۱۰ بار میگفت مامانم کباب میخواد بده منظورش کتلت چند بار بهش گفتم نرو برای چی میری هر دفعه چیزی میگم سریع میپیچونه یا محل نمیده میره بعد بیرون بودیم مامانشو دید گفت مامان شام چی گذاشتی گفت هیچی یه زره برنج قرمز گذاشتم بعد برگشت گفت خب پس تو برو شام بزار اون مواد غذایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم توهم سیاست به خرج بده هرروز باشوهرت برو و بگو هم فلان چیزو میخوام فلان غذا رو بپزید تا حرصی بشن خودشون پای پسرشون رو ببرن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مشاوره برو

شاید بیخیالی و اینکه برا خودت غذای مفصل درست کنی جواب بده...به تفریحت برس بشین جلو تی وی فیلم ببین و لذت ببر..خرید هم کارتشو بگیر خودت برو بخر بپز..

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

چندوقته عروسی کردی ؟

نزدیکه خونتون ؟

این دیگه درست نمیشه باید همینطوری به زندگی ادامه بدی .

ولش کن بره خونه مامانش

خودت واسه خودت خرید کن و سهم خودت غذا بزار

او خداوند ناممکن هاست . درحالیکه تو برای ممکن ها گریه میکنی ..... ( درخواست دوستی نفرستید )