2777
2789
عنوان

زناشویی

503 بازدید | 51 پست

سلام. من یک ساله ازدواج کردم. دیشب متوجه شدم همسرم فیلم ناجور میبینن اما به روی خودم نیاوردم. تا حالا نشده دست رد به سینه همسرم بزنم. اون نمی‌ذاره بغلش کنم نمی‌ذاره ببوسمش . بعد رفته فیلم نگاه می‌کنه ؟ تروخدا بگید چه واکنشی داشته باشم به این قضیه؟

کتکش بزن زیر مشت ولگد 

😐😐

بعد بندازش تو گونی ببرش مشاوره خانواده

جمهوری اسلامی، کمدین توهین کننده به فردوسی را محاکمه و مجازات میکند؛ در حساسترین روزهای نبردش رستم تهمتن را ذکر زبان مردم میکند؛ رهبرش در امنیتی ترین شرایط و ارتباطهای سخت و پیچیده، برای روز بزرگداشت فردوسی و زبان فارسی پیامی مکتوب صادر میکند. پهلوی چیها فارسیشان لنگ میزند؛ به فردوسی برای اشعار مذهبیاش فحش ناموس میدهند؛ تندیس های شاعران و مشاهیر ایرانی را از سعدی و حافظ تا ابوریحان و فردوسی بخاطر عمامه داشتن، در اغتشاشات آتش میزنند. شازدهشان در مدح ترامپ و نتانیاهو پیام صادر میکند و در بزرگداشت فردوسی نه. حالا گروه دوم خود را آریایی مینامند و به گروه اول میگویند عرب پرست ضدایرانی. روزگار غریبی است!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین فقط اینو یگم ک تو هرکاری کنی اون اگه بخواد یواشکی میبینه 

فقط به نظرم با روی خوش بگو ک من راضی نیستم بجز من چشمت ب کسی بخوره حتی اگ فیلمو عکس باشه 

دیگه خودش میدونه و خدای خودش 

بگو ب نظر من این کار خیانته 

بعدم تو گوشی شوهراتون سرک نکشید 

هیچوقت

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

اینو موافقم

زیادی هم نرو سمتش زده میشه 

من اوایل مثه گردنبند هی میچسبیدم بهش بوس و ماچو...

بعد کلا کمش کردم، الان خودش میاد هی، باید از آدما فاصله بگیری تا بیان سمتت، تو بری فرار میکنن ازت

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

متاسفانه ربطی به شما نداره ایشون بع این فیلم ها کشش داره، باید خودش بیخیال شه

نداره. به این فیلم ها کشش ندارن قبل از ازدواج چهار سال باهاش دوست بودم. یه چیزایی می‌گفت... هر روز دلم میخواد ، من خیلی گرمم ، من فلانم بیسارم، اما الان حتی بوسیدن لبش هم نمی‌ذاره میگه سرم تیر می‌کشه وقتی میبوسی ! میگرنم اومد می‌کنه. خوب من قبل ازدواج این همه دیدم رفتار اینو انتخابش کردم. الان من که خودم گرمم چه گناهی کردم که باید بی مهری و بی تفاوتی اینو تحمل کنم بعد تازه بفهمم آقا می‌ره ازون فیلم ها نگاه می‌کنه ؟ بخدا دو سه ساعت قبل بهش گفتم خیلی دلم میخواد حیف که عذر شرعی دارم. چرا باید بره با فیلم خودشون ارضا کنه اما نباید بیاد سمت من که این همه مشتاقش بودم ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز