سلام. من یک ساله ازدواج کردم. دیشب متوجه شدم همسرم فیلم ناجور میبینن اما به روی خودم نیاوردم. تا حالا نشده دست رد به سینه همسرم بزنم. اون نمیذاره بغلش کنم نمیذاره ببوسمش . بعد رفته فیلم نگاه میکنه ؟ تروخدا بگید چه واکنشی داشته باشم به این قضیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاسفانه ربطی به شما نداره ایشون بع این فیلم ها کشش داره، باید خودش بیخیال شه
نداره. به این فیلم ها کشش ندارن قبل از ازدواج چهار سال باهاش دوست بودم. یه چیزایی میگفت... هر روز دلم میخواد ، من خیلی گرمم ، من فلانم بیسارم، اما الان حتی بوسیدن لبش هم نمیذاره میگه سرم تیر میکشه وقتی میبوسی ! میگرنم اومد میکنه. خوب من قبل ازدواج این همه دیدم رفتار اینو انتخابش کردم. الان من که خودم گرمم چه گناهی کردم که باید بی مهری و بی تفاوتی اینو تحمل کنم بعد تازه بفهمم آقا میره ازون فیلم ها نگاه میکنه ؟ بخدا دو سه ساعت قبل بهش گفتم خیلی دلم میخواد حیف که عذر شرعی دارم. چرا باید بره با فیلم خودشون ارضا کنه اما نباید بیاد سمت من که این همه مشتاقش بودم ؟