2777
2789
عنوان

زناشویی

503 بازدید | 51 پست

سلام. من یک ساله ازدواج کردم. دیشب متوجه شدم همسرم فیلم ناجور میبینن اما به روی خودم نیاوردم. تا حالا نشده دست رد به سینه همسرم بزنم. اون نمی‌ذاره بغلش کنم نمی‌ذاره ببوسمش . بعد رفته فیلم نگاه می‌کنه ؟ تروخدا بگید چه واکنشی داشته باشم به این قضیه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین فقط اینو یگم ک تو هرکاری کنی اون اگه بخواد یواشکی میبینه 

فقط به نظرم با روی خوش بگو ک من راضی نیستم بجز من چشمت ب کسی بخوره حتی اگ فیلمو عکس باشه 

دیگه خودش میدونه و خدای خودش 

بگو ب نظر من این کار خیانته 

بعدم تو گوشی شوهراتون سرک نکشید 

هیچوقت

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اینو موافقم

زیادی هم نرو سمتش زده میشه 

من اوایل مثه گردنبند هی میچسبیدم بهش بوس و ماچو...

بعد کلا کمش کردم، الان خودش میاد هی، باید از آدما فاصله بگیری تا بیان سمتت، تو بری فرار میکنن ازت

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
متاسفانه ربطی به شما نداره ایشون بع این فیلم ها کشش داره، باید خودش بیخیال شه

نداره. به این فیلم ها کشش ندارن قبل از ازدواج چهار سال باهاش دوست بودم. یه چیزایی می‌گفت... هر روز دلم میخواد ، من خیلی گرمم ، من فلانم بیسارم، اما الان حتی بوسیدن لبش هم نمی‌ذاره میگه سرم تیر می‌کشه وقتی میبوسی ! میگرنم اومد می‌کنه. خوب من قبل ازدواج این همه دیدم رفتار اینو انتخابش کردم. الان من که خودم گرمم چه گناهی کردم که باید بی مهری و بی تفاوتی اینو تحمل کنم بعد تازه بفهمم آقا می‌ره ازون فیلم ها نگاه می‌کنه ؟ بخدا دو سه ساعت قبل بهش گفتم خیلی دلم میخواد حیف که عذر شرعی دارم. چرا باید بره با فیلم خودشون ارضا کنه اما نباید بیاد سمت من که این همه مشتاقش بودم ؟