سلام عشقا خوبین . من الان تقریبا ۷۵ کیلو ام همش بخاطر استرس و پرخوری دیگه دل به دریا زدم که دوماه تمام هر روز ۲ساعت برم باشگاه و ورزش و رژیم رعایت کنم تا به وزن ایده آلم برسم و بعدش مرتب بازم ورزش ادامه میدم اما میخوام این دوماه فشرده روزی ۲ساعت باشگاه برم و صبحونه یک چیز مقوی بخورم و ناهار به مقدار کم و شام سالاد بنظرتون میتونم از ۷۵ به ۶۳برسم🥺🥺🤍
تیاریکس جدید اسمشمیشنوم عزیزمچی هست یعنی تو خود باشگاه ورزشی جدایی هست
همه باشگاها دارن ورزششش ترکیبی از بدنسازی و ورزشهای قدرتی هس که باعث چربیسوزی میشه و فیت میکنه بدنو بخاطر همین هم کاهش سایزتو متوجه میشی بعد دو ماه هم کاهش وزن..ورزشش با کش هس که به دیوار وصله وسطشم یه عالمه درازنشست و اینا میده خیییلی باحاله حتما رفتی با دلو جون انجام بده که نتیجشو ببینی تا عید هم لباسات گشاد میشن ولی ولش نکن ادامه بده من به همه توصیه میکنم برام دعا میکنن انقدرررر که نتیجه دیدن
میره خونه خواهرش که بچه کوچیک داره اونارو بغل میکنه دایی جان دایی جان میگه بعد برای بارداری منم که م ...
شوهر منم سر بچه اولی همینطوری بود آخرش هم اینقدر که اسرار کردم راضی شد. ولی الان عاشق پسرشه. نگای پسرش میکنه میگه یه بچه دیگه هم داشته باشیم خوبه. تو هم تسلیم نشو اینقدر اسرارش کن. تا آخر راضی میشه. بچه که دنیا بیاد مهرش به دلش میوفته