2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیروئید رو چک کردی؟ 

فکر نمیکنم تیروئید داشته باشم  علتش بیشتر بخاطر  عوامل استرس و اضطراب پدر مادرم تو این یکی دو سال مدام‌جنگ و دعوا داشتن من مونده بودم دردا زندگی خودم بکشم یا غصه ها مامانم ببینم دیگ همشون فشار میارن فک کن استرس داشته باشی پر خوری کنی ورزش هم نکنی  خب قطعا چاق میکنه

منم وزنم 72 کیلوعه با قد 159... ولی شکم خیلی کم دارم و غبط هم ندارم و صورتم هم زیاد پر نشده... همه و ...

من برعکس قدم بلنده ۱۷۰ هست بعد شکم دارم و بازوهای گنده شده غبغب صورتم چاققق و رونام‌گنده مچ پا بزرگ دیگه‌حالم از خودم بهم میخوره😂

من برعکس قدم بلنده ۱۷۰ هست بعد شکم دارم و بازوهای گنده شده غبغب صورتم چاققق و رونام‌گنده مچ پا بزرگ ...

استخوان بندیم ظریفه هر کی منو میبینه فک میکنه وزنم کمتره. باشگاه هم میرفتم خانما بهم میگفتن تو که چاق نیستی هیکلت خوبه چرا میای باشگاه

اره ولی بازم میخوام وزنم کم کنم... چون تو بارداری وزن اضاف میکنم میترسم خیلی چاق شم بعد بارداری و زا ...

منم یکی از دلیلام بارداری هست ولی خب خواهر شوهر من نمیدونم چرا میلی نداره به بچه و واقعا بخاطرش ناراحتم😔

اره ولی بازم میخوام وزنم کم کنم... چون تو بارداری وزن اضاف میکنم میترسم خیلی چاق شم بعد بارداری و زا ...

اصلا شوهرم  با اینکه چند سال از زندگیمون میگذره میلی هیچ‌جوره به بچه نداره فقط نیازش برطرف میکنه تموم

اصلا شوهرم  با اینکه چند سال از زندگیمون میگذره میلی هیچ‌جوره به بچه نداره فقط نیازش برطرف میکن ...

عکس و فیلم نوزاد و بچه نشونش بده تا مشتاق بشه و برو خونه فامیل که بچه کوچیک دارن ببینه شاید مشتاق بشه

منم از ۶۰ شدم ۷۵ خواهر اینقدر الان لباسا برام تنگه شکم‌زدم بازوهام گنده شده شوهرم هب یک متلک میندازه ...

عزیزم زیاد تند نرو 

اگه میخای سریع کاهش سایز داشته باشی برو تیاریکس معجزه میکنه منم یزمان وزنم رف بالا بخاطر بارداری دومم اصن پایین نمیرف وزنم مثه شما یهویی تصمیم گرفتم برم باشگاه سه ماه رفتم تیاریکس انقددد رو فرم اومدم ۳ روز در هفته برین باقی روزا رو هم پیاده روی برین یکساعت که خسته نشی چون تیاریکس ورزش سنگینیه هر روز نرین عضلاتتون درد میگیره و نمیتونی ادامه بدی 

عزیزم زیاد تند نرو  اگه میخای سریع کاهش سایز داشته باشی برو تیاریکس معجزه میکنه منم یزمان وزنم ...

تیاریکس ‌جدید اسمش‌می‌شنوم عزیزم‌چی هست یعنی تو خود باشگاه ورزشی جدایی هست

عکس و فیلم نوزاد و بچه نشونش بده تا مشتاق بشه و برو خونه فامیل که بچه کوچیک دارن ببینه شاید مشتاق بش ...

اینقدر‌نشون دادم حتی الان عکس یک دختر کوچیک که لباسا شیک تنش بود نشوم دادم گفتم ماهم‌بچه بیاریم از اینا تنش کنم پوزخند زد صورتش اونطرف کرد  خوابید😔😔😔