2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست
عکس و فیلم نوزاد و بچه نشونش بده تا مشتاق بشه و برو خونه فامیل که بچه کوچیک دارن ببینه شاید مشتاق بش ...

میره خونه خواهرش که بچه کوچیک داره اونارو بغل میکنه دایی جان دایی جان میگه بعد برای بارداری منم که میشه اینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیاریکس ‌جدید اسمش‌می‌شنوم عزیزم‌چی هست یعنی تو خود باشگاه ورزشی جدایی هست

همه باشگاها دارن ورزششش ترکیبی از بدنسازی و ورزشهای قدرتی هس که باعث چربیسوزی میشه و فیت میکنه بدنو بخاطر همین هم کاهش سایزتو متوجه میشی بعد دو ماه هم کاهش وزن..ورزشش با کش هس که به دیوار وصله وسطشم یه عالمه درازنشست و اینا میده خیییلی باحاله حتما رفتی با دلو جون انجام بده که نتیجشو ببینی تا عید هم لباسات گشاد میشن ولی ولش نکن ادامه بده من به همه توصیه میکنم برام دعا میکنن انقدرررر که نتیجه دیدن

میره خونه خواهرش که بچه کوچیک داره اونارو بغل میکنه دایی جان دایی جان میگه بعد برای بارداری منم که م ...

شوهر منم سر بچه اولی همینطوری بود آخرش هم اینقدر که اسرار کردم راضی شد. ولی الان عاشق پسرشه. نگای پسرش میکنه میگه یه بچه دیگه هم داشته باشیم خوبه. تو هم تسلیم نشو اینقدر اسرارش کن. تا آخر راضی میشه. بچه که دنیا بیاد مهرش به دلش میوفته