سلام عشقا خوبین . من الان تقریبا ۷۵ کیلو ام همش بخاطر استرس و پرخوری دیگه دل به دریا زدم که دوماه تمام هر روز ۲ساعت برم باشگاه و ورزش و رژیم رعایت کنم تا به وزن ایده آلم برسم و بعدش مرتب بازم ورزش ادامه میدم اما میخوام این دوماه فشرده روزی ۲ساعت باشگاه برم و صبحونه یک چیز مقوی بخورم و ناهار به مقدار کم و شام سالاد بنظرتون میتونم از ۷۵ به ۶۳برسم🥺🥺🤍
فکر نمیکنم تیروئید داشته باشم علتش بیشتر بخاطر عوامل استرس و اضطراب پدر مادرم تو این یکی دو سال مدامجنگ و دعوا داشتن من مونده بودم دردا زندگی خودم بکشم یا غصه ها مامانم ببینم دیگ همشون فشار میارن فک کن استرس داشته باشی پر خوری کنی ورزش هم نکنی خب قطعا چاق میکنه
منم از ۶۰ شدم ۷۵ خواهر اینقدر الان لباسا برام تنگه شکمزدم بازوهام گنده شده شوهرم هب یک متلک میندازه ...
عزیزم زیاد تند نرو
اگه میخای سریع کاهش سایز داشته باشی برو تیاریکس معجزه میکنه منم یزمان وزنم رف بالا بخاطر بارداری دومم اصن پایین نمیرف وزنم مثه شما یهویی تصمیم گرفتم برم باشگاه سه ماه رفتم تیاریکس انقددد رو فرم اومدم ۳ روز در هفته برین باقی روزا رو هم پیاده روی برین یکساعت که خسته نشی چون تیاریکس ورزش سنگینیه هر روز نرین عضلاتتون درد میگیره و نمیتونی ادامه بدی