2777
2789
عنوان

چاقی

233 بازدید | 33 پست

سلام عشقا خوبین . من الان تقریبا ۷۵ کیلو ام همش بخاطر استرس و پرخوری دیگه دل به دریا زدم که دوماه  تمام هر روز ۲ساعت برم باشگاه و ورزش و رژیم رعایت کنم  تا به وزن ایده آلم برسم و بعدش مرتب بازم ورزش ادامه میدم  اما میخوام این دوماه فشرده  روزی ۲ساعت باشگاه برم و صبحونه یک چیز مقوی بخورم و ناهار به مقدار کم  و شام سالاد بنظرتون میتونم از ۷۵ به ۶۳برسم🥺🥺🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میدونی بدبختی اینه صورتم خیلی چاق شده و غبغبم  کلا مشخص میشه یک طوری میخوام ورزش انجام بدم ...

چراا نش

ه عزیزم 

ورزش کنی و تغذیه درست داشته 

همه بدنت لاغر میشه 

تمرینات صورت هم حتما انجام بده

چراا نش ه عزیزم  ورزش کنی و تغذیه درست داشته  همه بدنت لاغر میشه  تمرینات صورت هم ...

مرسیی عزیزم واقعا ممنونم چقدر به آدم انگیزه میدین . دوست صمیمی دارم نمیدونم والا رفیق صمیمی یا دشمن هی میاد میزنه تو ذوقم‌محاله تو دوماه بشه محاله فلان شه😂

آره خیلی سخته برام ولی چه کنم از ۶۱شده بودم ۷۷😢😢

منم از ۶۰ شدم ۷۵ خواهر اینقدر الان لباسا برام تنگه شکم‌زدم بازوهام گنده شده شوهرم هب یک متلک میندازه ناراحت میشم بعد میگه شوخی کردم تو توپولو منی😐😂 منم دیگ‌تصمیم‌جدی گرفتم

مرسیی عزیزم واقعا ممنونم چقدر به آدم انگیزه میدین . دوست صمیمی دارم نمیدونم والا رفیق صمیمی یا دشمن ...

دوستا از دشمنا خیلی خطرناک تر شدن :) 

گوش ندههه 

بهشم چیزی نگو از هدفت

برو جلو 

من میدونم که میتونی  

منم از ۶۰ شدم ۷۵ خواهر اینقدر الان لباسا برام تنگه شکم‌زدم بازوهام گنده شده شوهرم هب یک متلک میندازه ...

دلیلش چیه؟ پرخوری عصبی داری؟ 

منم شوهرم هی بهم میگه تپل تپلچه خودشم ۱۱۳کیلوحالا😐😐😐

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺

منم وزنم 72 کیلوعه با قد 159... ولی شکم خیلی کم دارم و غبط هم ندارم و صورتم هم زیاد پر نشده... همه وزنم تو پایین تنمه... باشگاه هم یه مدتی رفتم خیلی فضاش خوبه برا ورزش کردن انگیزه میگیری ولی وقت نکردم ادامه اش بدم.... همش گرفتار غذا پختن و کارای خونه و بچه هستم

دوستا از دشمنا خیلی خطرناک تر شدن :)  گوش ندههه  بهشم چیزی نگو از هدفت برو جلو  م ...

دقیام حرف دلم زدی من یک بار حرف از درس خوندن تو خارج زدم  حالا یک حرفی‌همینطور فقط زدم منکه نه پولش دارم نه قصد جدی دارم بعد اون جدی گرفت گفت واااای انگار همین که تو بری برات فرش پهن  کردن من که اونطوری اینطوریم نمیشه یا مثلا یک چیزی نشونش میدادی  اصلا ذوق و خنده نداره میگ فقط خوبه یا تا فهمید دماغم عمل کردم دو روز پیام نداد حال بپرسه اصلا تعجب کردم که واقعا همه چقدر حسود شدن واسه کوچیکترین چیزا

دلیلش چیه؟ پرخوری عصبی داری؟  منم شوهرم هی بهم میگه تپل تپلچه خودشم ۱۱۳کیلوحالا😐😐😐

پررخوری که قبلا میکردم ولی الان اونقدر نمیخورم ولی فشار و استرس زندگی مخصوصا تو این یک سال اینقدر عذابم داد که فکر میکنم بخاطر همون باشه