سلام عشقا خوبین . من الان تقریبا ۷۵ کیلو ام همش بخاطر استرس و پرخوری دیگه دل به دریا زدم که دوماه تمام هر روز ۲ساعت برم باشگاه و ورزش و رژیم رعایت کنم تا به وزن ایده آلم برسم و بعدش مرتب بازم ورزش ادامه میدم اما میخوام این دوماه فشرده روزی ۲ساعت باشگاه برم و صبحونه یک چیز مقوی بخورم و ناهار به مقدار کم و شام سالاد بنظرتون میتونم از ۷۵ به ۶۳برسم🥺🥺🤍
منم وزنم 72 کیلوعه با قد 159... ولی شکم خیلی کم دارم و غبط هم ندارم و صورتم هم زیاد پر نشده... همه وزنم تو پایین تنمه... باشگاه هم یه مدتی رفتم خیلی فضاش خوبه برا ورزش کردن انگیزه میگیری ولی وقت نکردم ادامه اش بدم.... همش گرفتار غذا پختن و کارای خونه و بچه هستم
دوستا از دشمنا خیلی خطرناک تر شدن :) گوش ندههه بهشم چیزی نگو از هدفت برو جلو م ...
دقیام حرف دلم زدی من یک بار حرف از درس خوندن تو خارج زدم حالا یک حرفیهمینطور فقط زدم منکه نه پولش دارم نه قصد جدی دارم بعد اون جدی گرفت گفت واااای انگار همین که تو بری برات فرش پهن کردن من که اونطوری اینطوریم نمیشه یا مثلا یک چیزی نشونش میدادی اصلا ذوق و خنده نداره میگ فقط خوبه یا تا فهمید دماغم عمل کردم دو روز پیام نداد حال بپرسه اصلا تعجب کردم که واقعا همه چقدر حسود شدن واسه کوچیکترین چیزا