2821
2789
عنوان

افسردگی مرگ

204 بازدید | 5 پست

خانما من شب که میشه یه ناراحتی یه بغض گلوم رو میگیره البته بگم کهدحالم خیلی بد تر بود الان یه نمه خودم رو کنترل کردم ولی خب شبا حس میکنم میخوام بمیرم همش میگم نکنه امشب بمیرم چیکار کنم حالم بهتر بشه روانشناس رفتم گفت هدف پیدا کن برای خودت ولی خوب نشدم از طرفی آخر ماه روانپزشک وقت داد بهم میخواستم ببینم کسی مثل من بوده چیکار کرده دارو چی مصرف کرده چیکار کرده که حالش بهتر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون به خالق این جهان بسپارید

خالقی که ما تو جهانش به اندازه یه سر سوزن هم نیستیم حالا مشکلاتمون چقدر میخواد بزرگ باشه

به داشته هاتون فکر کنید، فرض کنید اگه خدایی ناکرده قدرت بینایی نداشتید چه؟ آیا می‌توانستید چهره شریک زندگیتون رو ببینید؟آیا می‌توانستین چهره عریزانتون رو ببینین؟

فرض کنید خدایی ناکرده دست نداشتید، آیا برای کارهای ساده به مشکل نمیخوردید؟ آیا می‌توانستید چیزی را لمس کنید؟ آیا می‌توانستید عریزانتون رو به آغوش بگیرید؟

مشکلات در زندگی همه ما هست

اما باید جنبه های مثبت بیکران زندگی رو هم دید

صرفا رو مشکلات فوکوس نکنید

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز