ازش متنفرم قرار بود کار مون درست بشه بریم المان یا فرانسه الان میگه نه من برم زبان و یاد نمی گیرم!!!!! فقط و فقط تنها دلیلش همینه 🤬 بچه ها هرچی بهش میگیم میگه ن!! همیشه همینطوری است لجباز، نفهم، بد اخلاق، دست بزن داره، چند باری هم که روانشناس رفتم گفتن باید بستری بشه مامانم بخاطرش 2 دست به خودکشی زد و افسرده منم از اون بدتر، 45 سالشه اشکالی نداره 10 دیگه زور بگو 20 سال دیگه زور بگو بلاخره نوبت ما هم میشه مینویسم تا یادمم بمونه اصلا جواب خدا رو چی میدی تو تو اون دنیا؟ باشه بتازون اشکالی نداره الان دور دور تو باشه 💔 هه
امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
پولتون هم هدر میرفت تو غربت هزارتا بلا سرتون میومد چون حامی محکمی ندارید بهتره سنجیده عمل کنید مهاجرت هرزمان ممکنه
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.