2777
2789
عنوان

پدر نفهم اینده مون را به گوه کشید!!! 😭😭😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 55 پست
و خداوند آدم ها را برای زجر افرید🙂

واسه امتحان آفرید ولی من جنبشو نداشتم 

واسه لذت آفرید ولی من راهشو پیدا نکردم

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما وقتی زبان یک کشور رو بلد نیستید به امید چی می خواید برید؟

اسی بچست الانم عصبانیه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

حیف پدرت چقدر دلم براش سوخت 😢

ارع خیلی خیلی حیف من قوطی قوطی قرص اعصاب میخورم حیف! ۱۷ سالمه ولی اگر 2 ماه پیش تو خودکشیم می مردم منم حیف نیستی تو زندگی مون امیدوارم تجربه هم نکنی من با اشک نوشتم حیف واقعا که خیلی حیییف

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔

چندسالته شما؟

خودت داری میگی پدرت انقدر بد و داغوونه ، مادرت از دستش خودکشی کرده ، بعد با این وضع میخاستین برین خارج؟😐توی مملکت غریب؟

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

حق داره

چقدر پرتوقع و زورگویی، داری برای زندگی یه نفر دیگه تصمیم میگیری؟؟

ناراحتی عرضشو داری خودت تنها پاشو برو

بابات تا اینجا یه اشتباه بزرگ کرده اونم اشتباه تو تربیت تو!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.