2777
2789
عنوان

پدر نفهم اینده مون را به گوه کشید!!! 😭😭😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 55 پست
شاید از طریق ازدواج بشه 😂😔

حالا چه اصراری داری اون بنده خدا رو هم مجبور ب مهاجرت کنی؟ خودت زحمت بکش و برو حالا تحصیلی یا کاری

باید بپذیری دیگه سن و سالی ازشون گذشته یادگیری زبان واسشون سخته، ریسک کردن و شروع یه زندگی از صفر واسشون سخته،‌ مهاجرت ب این سادگیا نیست 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بعصیا الکی دفاع میکنن پدر مادر باید به فکر اینده بچشون باشن ..

شما متوجه هستی که حتی زبان اون کشورو بلد نیستن....؟من کاری به پدرش ندارم اما خدایی آدم بره کشوری که حتی زبانشو بلد نیس دقیقا جای چه پیشرفتی داره؟بعد اصلا هیچ کشور اروپایی شما تا حدی زبان بلد نباشی اصلا نمیزارن اقامت بگیری...

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
چرا بعصیا الکی دفاع میکنن پدر مادر باید به فکر اینده بچشون باشن ..

با اختلاف عجیب ترین کامنت بود 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حق داره چقدر پرتوقع و زورگویی، داری برای زندگی یه نفر دیگه تصمیم میگیری؟؟ ناراحتی عرضشو داری خودت ...

امیدوارم که تو زندگی مثل من و نداشته باشی اخه تو از زندگی من چی میدونی؟ باشه بیخیال اینده من نه 3 تا از بچه هاش به باد رفت که هیچ از خودش و مامانمم هیچ شد همگی میخواهیم بریم ولی لج کرده در حالی که اونجا زندگی بهتری داریم با کم ترین شرایط اینجا هووووف بیخیال من دعوا ندارم ابجی نه عداقل الان!! 

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔
امیدوارم که تو زندگی مثل من و نداشته باشی اخه تو از زندگی من چی میدونی؟ باشه بیخیال اینده من نه 3 تا ...

چرا خودت نمیری؟

ارع خیلی خیلی حیف من قوطی قوطی قرص اعصاب میخورم حیف! ۱۷ سالمه ولی اگر 2 ماه پیش تو خودکشیم می مردم م ...

پدرت وظیفشه شما و مادرتو ببره روانپزشک نه خارج آخه عزیز دلم شما تازه اول راهی میتونی خودت آینده روشن برای خودت بسازی ببین بقیه چه مشکلاتی دارند و دست از تلاش بر نمیدارن

با اختلاف عجیب ترین کامنت بود 

خیر شما پدری مثل من ندارید و اصلا درک نمی کنید!!!  ببین با یک ادم مریض روانی تو هم مریض میشی!  همین گلم اگه نفهمیدی بیخیال 

کاش بفهمین که مهاجرت مخصوصا برای والدین...اونم والدینی که اینجا سالها بزرگ شدن ، کار پیدا کردن و حقوق دارن خیلی سخته....پدرتو نمیگم اما هر پدر و مادر دیگه ای بخان الان با سن نسبتا بالا مهاجرت کنن باید اونجا هزارااان برابر بیشتر از اینجا کار کنن...خب گناه دارن...اینجا این همه زحمت کشیدن و اندک سرمایه دارن بعد حالا برن کشور دیگه با این از نو بسازن و شروع کنن؟ شما خودت تلاش کن برو...بعدا اونارم ببر...چون برای تو که جوونی مهاجرت خوبه و قوای جوانی داری و میتوتی کار کنی

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
پدرت وظیفشه شما و مادرتو ببره روانپزشک نه خارج آخه عزیز دلم شما تازه اول راهی میتونی خودت آینده روشن ...

عــــــــــــــــــــــزیزم میگم بابام مریض روانیه می فهمی؟  اصلا تا حالا نشیندی من چی نوشتم تو تایپکم!!!!!  بابام مریض مــــــریض،  ولش کن ابجی نمی فهمی  با ادم روانی روانی میشم انشالله همچین ادم نباشه تو زندگیت...