2777
2789
عنوان

اخر با همسایمون دعوام شد

1137 بازدید | 51 پست

بی شعورا صبح تا نصف شب اذیت میکنن. از دعوا و صدای تلویزیونو و صدای دویدن بچه ۱۲ شب تا دو نصفه شبو و ... آقاهه چرخ صنعتی داره اونم روشن میکنه رو سر ما. بدتر از همه هر شب تازه از ۱۲شب سر و صداشون شروع میشه. پشت بومم گرفته دست خودش توش کفتر اورده گذاشته همه جا رو به گند کشیده.

امروز به خانمش گفتم شوهرت کفتر بازی میکنه پشت بوم رو به گند کشیده مرده اونده میگه خفه شو.

حوصله دادگاه ندارم وگرنه میرفتم شکایت میکردم ادم شه عوضی

منم دیگه هر چی اذیت میکنن از همین طبقمون داد میزنم لعنشون میکنم که بفهمن. خدا واقعا لعنتشون کنه. خیل ...

آدمای کصیفی که اینجوری ان خدامیشناسن که لعنت کنی اوناهم بفهمن...موقعایی که خیلی سروصدامیکنن برودعوا بعدم زنک بزن صددوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین طبقه بالایی ما خیلی سرو صدا میکرد

انکارم میکرد

چند بار با زبون خوش بهش گفتم

فایده نداشت

یه روز ۱۰ صبح رفتم دعوا

طلبکار بود

ولی من قاطی کردم

خدا رو شکر بعد اون سر و صداشون خیلی خیلی کم شده

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

آدمای کصیفی که اینجوری ان خدامیشناسن که لعنت کنی اوناهم بفهمن...موقعایی که خیلی سروصدامیکنن برودعوا ...

اخه خیلی ادعاشم نیشه من برادر شهیدم. همون شهید بزنه کمرت.

زنش امروز میگه شما که مستاجرتون گفت ما سر و صدا داریم چرا اومدید نشستید اینجا. چقدر پر روئه. یعنی من حق ندارم بیام خونه خودم بشینم.

میگه من بچه دارم درک کنید.گفتم والا خودتون بدترید. صدای تلویزیونو و داد و دعوا دم به دیقه و صدای چرخ صنعتی و ...

خودشونم میدونن که اذیت میکنن ولی پر رو هستن

فایده ای ام داشت؟؟؟

بهتر شده روزا بدو بدو میکنه مهم نیست میگم ولش کن ولی شب که میشد شدیدتر میشد یعنی این همه توان دویدن از کجا میاد ۳ ساعت بکوب بدو بدو ...پیام دادم شبا کمتر شده

گفت شرمنده قبلیا هم از دستشون عاصی بودن

برا ما هم هی میگفتن باشه باشه یا میگفتن ن ما نیستیم

ولی دیگه من یه روز رفتم ب دعوا

خدا رو شکر سر و صداشون از ۱۰۰ ب ۱۰ رسیده

انگار همسایه بی فرهنگ ماست من تحمل کردم هیچی نگفتم از اخر به خانومه پیام دادم بچت خیلی سرو صدا داره ...

اخه ما صد بار بهشون گفتیم باز از رو نمیرن. دیگه منم فقط داد میزنم لعن میکنم بهشون بلکه از رو برن. دویدن که خوبه. مثلا یک نصفه شب یهو یه چیز میکوبن زمین. چند دفعه نزدیک بود سکته کنم

اخه ما صد بار بهشون گفتیم باز از رو نمیرن. دیگه منم فقط داد میزنم لعن میکنم بهشون بلکه از رو برن. دو ...

منم بارها از خواب میپریدم

اخه خیلی ادعاشم نیشه من برادر شهیدم. همون شهید بزنه کمرت. زنش امروز میگه شما که مستاجرتون گفت ما سر ...

آدمای پرویی مص اینارا فقط باید ادب کنی.. بروشکایت کن وگرن بیچارت میکنن باسروصدا