2777
2789
عنوان

اخر با همسایمون دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 51 پست
ببین طبقه بالایی ما خیلی سرو صدا میکردانکارم میکردچند بار با زبون خوش بهش گفتمفایده نداشتیه روز ۱۰ ص ...

والا اینا که همش طلبکارن. الان مردک عوضی میگم کفتربازی میکنی میگه خفه شو. بعدم درو بست. بعد پرو پرو زنگ زده شوهرم که چرا زنت گفته من کفتربازم. من نمیدونم پس یه قفس کفتر که رو پشت و بوم داره همه جارو به گند میکشن چیه پس. تقصیر منه روز اول باید به دلیل غصب پشت بوم ازش شکایت میکردم که بفهمه

برا ما هم هی میگفتن باشه باشه یا میگفتن ن ما نیستیمولی دیگه من یه روز رفتم ب دعواخدا رو شکر سر و صدا ...

اره باااید تذکر بدیم حتما وگرنه ادامه میدن

منم بچه دارم ولی از ۹ شب خواب

بیدارم باشه تا یکم بدو کنه میگم پایینا اذیت میشن دیگه عادی شده

ولی بالایی ها انگار روزا خوابن شبا بیدار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اینا که همش طلبکارن. الان مردک عوضی میگم کفتربازی میکنی میگه خفه شو. بعدم درو بست. بعد پرو پرو ...

نترس

ب خانمش بگو یا رعایت کنید یا زنگ میزنم پلیس

خودشونو جمع میکنن

بخصوص کفتر بازم هست

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

آدمای پرویی مص اینارا فقط باید ادب کنی.. بروشکایت کن وگرن بیچارت میکنن باسروصدا

بخدا از دساشون یه سال و خورده ای اومدیدم تو این خونه، قبلش دست مستاجرم بود ولی میخوام بفروشم برم.

ولی اینقدر ادیتم میشم وسایل جمع کنم. به چه سختی اسباب کشی کردم. اونوقت بخاطر یه سری بیشعور باید برم.

فقط از اعماق قلبم نفرینشون میکنم که خدا صدبرابر بهشون بلا بده

نترسب خانمش بگو یا رعایت کنید یا زنگ میزنم پلیسخودشونو جمع میکننبخصوص کفتر بازم هست

اره این دفعه باید ادبشون کنم حسابی. الان دعوا کردم خفه خون گرفتن. اخه اینقدرم دروغ میگن. چند سری شبا سه نصفه شب چرخ صنعتی روشنمیکرد.گفتیم نکن گفت باشه و من اصلا چرخمو میبرم بیرون از خونه بخاطر شما. بعد چند سری تو روز دیدم صدای چرخش میاد. بهش گفتیم تو که میگفتی من چرخو بردم. باز گردن نمیگرفت. میگفت نه صدای چرخ نیست. شوهرمم گفته بود دیگه ما میشنویم. والا فکر میکنه بچه گول میزنه

اره باااید تذکر بدیم حتما وگرنه ادامه میدنمنم بچه دارم ولی از ۹ شب خواببیدارم باشه تا یکم بدو کنه می ...

والا اینا از شش و هفت صبح یه سری صدا دارن تا هشت که شوهره بره. بعد دوباره از ۱۲ ظهر که بچش بیدار بشه یا از مدرسه بیاد تا ۲ و ۳ نصفه شب صدا دارن. یعنی خونشون نطمم نداده. یه دفعه ۱۲ یک میخوابن. اخر هفته که تعطیلن تا سه نصفه شب. نمیگن خب ما سر صبح نیخوایم بیدار شیم. شبای عید که ماه رمضون بود بیچارمون کردن. نمیزاشتن بخوابیم. سحرم میخواستیم بلند شیم خیلی اذیت شدم

برا ما چندبار تذکر دادیم فایده نداشت

کلا بچه هاش مشکل داشتن واقعا ببمار بودن

پاشون به کلانتری باز شده بود سر بچههاشون اما پررو هم بودن

تا آخرش صاحبخونه خودش خسته شد جوابشون کرد رفتن

واقعا از وقتی رفتن معنی آرامش و زندگی رو فهمیدیم😶

والا اینا از شش و هفت صبح یه سری صدا دارن تا هشت که شوهره بره. بعد دوباره از ۱۲ ظهر که بچش بیدار بشه ...

واقعا برام سواله چجوری انقدر انرژی دارن؟؟

من خودم تا نزدیکای ظهر خوابم بعد از نهار هم انگار تیر خوردم

شب هم چون قرص میخورم زودتر میخوابم😐فک کنم من غیرعادیم

مالک هستند یا مستاجر ؟ اگر مستاجر هستند با صاحب خونه صحبت کنید .

نه مالکه. والا چون از اول اینجا بوده فکر میکنه مالک کل اپارتمانه. تو پارکینگ کلی اشغال میریزه. پشت بومم که کلیدشو اصلا به کسی نمیده. راهرو هارم با اسانسور تا میبینی اشغال میریزن. یعنی روش میشد میومد خونه مارو هم میگرفت. ماهم خونم مستاجر داشتیم هیچی نگفتن بهشون پر رو شدن

اره این دفعه باید ادبشون کنم حسابی. الان دعوا کردم خفه خون گرفتن. اخه اینقدرم دروغ میگن. چند سری شبا ...

وای برا ما هم همینطوری بودن

صدای چرخ صنعتی چه مدله

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

واقعا برام سواله چجوری انقدر انرژی دارن؟؟من خودم تا نزدیکای ظهر خوابم بعد از نهار هم انگار تیر خوردم ...

واقعا😅

البته شیفتی هستن. یه سری صبح باباهه سر و صدا میکنه. یه سری عصر مامانه.اخر شبم که شیفته پسره و کل خونوادست.

یه کلام به بچش نمیگن اخه ۱۲ یک شب وقت بدوبدو نیست

2790
2778
2791
2779
2792