بی شعورا صبح تا نصف شب اذیت میکنن. از دعوا و صدای تلویزیونو و صدای دویدن بچه ۱۲ شب تا دو نصفه شبو و ... آقاهه چرخ صنعتی داره اونم روشن میکنه رو سر ما. بدتر از همه هر شب تازه از ۱۲شب سر و صداشون شروع میشه. پشت بومم گرفته دست خودش توش کفتر اورده گذاشته همه جا رو به گند کشیده.
امروز به خانمش گفتم شوهرت کفتر بازی میکنه پشت بوم رو به گند کشیده مرده اونده میگه خفه شو.
ببین طبقه بالایی ما خیلی سرو صدا میکردانکارم میکردچند بار با زبون خوش بهش گفتمفایده نداشتیه روز ۱۰ ص ...
والا اینا که همش طلبکارن. الان مردک عوضی میگم کفتربازی میکنی میگه خفه شو. بعدم درو بست. بعد پرو پرو زنگ زده شوهرم که چرا زنت گفته من کفتربازم. من نمیدونم پس یه قفس کفتر که رو پشت و بوم داره همه جارو به گند میکشن چیه پس. تقصیر منه روز اول باید به دلیل غصب پشت بوم ازش شکایت میکردم که بفهمه
نترسب خانمش بگو یا رعایت کنید یا زنگ میزنم پلیسخودشونو جمع میکننبخصوص کفتر بازم هست
اره این دفعه باید ادبشون کنم حسابی. الان دعوا کردم خفه خون گرفتن. اخه اینقدرم دروغ میگن. چند سری شبا سه نصفه شب چرخ صنعتی روشنمیکرد.گفتیم نکن گفت باشه و من اصلا چرخمو میبرم بیرون از خونه بخاطر شما. بعد چند سری تو روز دیدم صدای چرخش میاد. بهش گفتیم تو که میگفتی من چرخو بردم. باز گردن نمیگرفت. میگفت نه صدای چرخ نیست. شوهرمم گفته بود دیگه ما میشنویم. والا فکر میکنه بچه گول میزنه
اره باااید تذکر بدیم حتما وگرنه ادامه میدنمنم بچه دارم ولی از ۹ شب خواببیدارم باشه تا یکم بدو کنه می ...
والا اینا از شش و هفت صبح یه سری صدا دارن تا هشت که شوهره بره. بعد دوباره از ۱۲ ظهر که بچش بیدار بشه یا از مدرسه بیاد تا ۲ و ۳ نصفه شب صدا دارن. یعنی خونشون نطمم نداده. یه دفعه ۱۲ یک میخوابن. اخر هفته که تعطیلن تا سه نصفه شب. نمیگن خب ما سر صبح نیخوایم بیدار شیم. شبای عید که ماه رمضون بود بیچارمون کردن. نمیزاشتن بخوابیم. سحرم میخواستیم بلند شیم خیلی اذیت شدم
مالک هستند یا مستاجر ؟ اگر مستاجر هستند با صاحب خونه صحبت کنید .
نه مالکه. والا چون از اول اینجا بوده فکر میکنه مالک کل اپارتمانه. تو پارکینگ کلی اشغال میریزه. پشت بومم که کلیدشو اصلا به کسی نمیده. راهرو هارم با اسانسور تا میبینی اشغال میریزن. یعنی روش میشد میومد خونه مارو هم میگرفت. ماهم خونم مستاجر داشتیم هیچی نگفتن بهشون پر رو شدن