2777
2789
عنوان

دوست پسرم

80 بازدید | 11 پست

سلام چطوریننن

برای تولد دوست پسرم یه هدفون خریدم برای باشگاه استفاده کنه 

میخوام روز تولدش رو بریم یه پارکی ناهار هم درست کنم به حالت پیک نیک کیک هم احتمالا خودم درست کنم 

یه روز دو نفره داشته باشیم 

صدام خوبه ،میگن شبیه گوینده ها هست

میخوام یه ویسی پر کنم 

وقتی کادو رو بهش دادم 

باز کرد 

وصل کنم به هدفون

ویسمو پلی کنم 

به نظرتون چی بگم 

یه متنی که آدمو قلقلک بده 

عزیزم مگه زنشی این همه داری مایه میزاری همون یه کیک براش ببری بسه هوا برش داره فک میکنه چه خبره حواست باشه ۔ امیدوارم اونم برات  حرکتی زده باشه و ارزشش رو داشته باشه

من رو با چیزایی که تو تاپیکا مینویسم قضاوت نکن من خیلی مهربونم🫂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم مگه زنشی این همه داری مایه میزاری همون یه کیک براش ببری بسه هوا برش داره فک میکنه چه خبره حواس ...

نمیدونم حس میکنم باید سنگ تموم بزارم 

یکی نیم دادم هدفون 

دو تومن پام در میاد تا این قضیه تموم بشه 

متاسفانه آبم از دستش چکه نمیکنه 

نمیدونم حس میکنم باید سنگ تموم بزارم  یکی نیم دادم هدفون  دو تومن پام در میاد تا این قضی ...

نکن قربونت اندازه موهای سرت دیدم این رفتاررو  سنگ تموم برای مردی که با توجه ب این که همچین دختری گیرش اومده ولی بازم هیچ خرجی نمیکنه جنایت درحق خودته بحث پولش نی بث این همه احساس خالصانه است که داره حیف میشه  بعدا به حرفم میرسی که چی گفتم برای مردی یک قدم برو جلو دو قدم جلو اومذه باشع

من رو با چیزایی که تو تاپیکا مینویسم قضاوت نکن من خیلی مهربونم🫂
نکن قربونت اندازه موهای سرت دیدم این رفتاررو  سنگ تموم برای مردی که با توجه ب این که همچین دختر ...

متاسفانه دیر به خودم اومدم و هدفون‌ رو خریدم یکو نیم خرج کردم 

دلمم نمیاد برای منی که کنکوری هستم با هزار زحمت اینو جمع کردم همینجوری بدم بره 

خودمم نیاز ندارم بهش 

پس باید منتظر بمونم تا تولدم که جبران کنه

نمیدونم یارو خسیسه یا نه اما اگه خسیسه بنظرم اشتباهه هدفون دادن

اکس من برام طلا خرید ۷ تومن

منم براش ساعت خریدم ۵ تومن

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز