2777
2789
عنوان

برنامه ریز رایگان کنکور درخدمتم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 67 پست
من هر ۴ سال خوندن هرگز درس رو ول نکردم.اینطور نبود که بگم چند ماه آخر فقط موندم.من سال سوم بیشتر خون ...

سال آخر که سال ۴ام بود کمتر خواندم و چون درسام کاملا یادم بود و سرعتم بالا رف.با این حال جون کم خوندن اصلا فک نمی‌کردم رتبه ام اینقدر سه و فک میکردیم بدتر سه ولی چون سال های قبل هم خواندم آمادگی داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمله استاد رو دقیق بنویسید برام

نوشته مرحله دوم حرکت شیره پرورده: اسمز از آوند چوب به آوند آبکش

ورودش به آوند آبکش میتونه اسمز باشه اما خروجش از آوند چوب که اسمز نیست 

تو آیکیو هم اینو اسمز نگرفته

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
جمله استاد رو دقیق بنویسید برام

یه سوال هم بپرسم

من الان زیست دهم و دوزادهم رو تموم کردم

یازدهم هم دو فصل آخر رو خوندم بنظرتون تو یک ماه میتونم زیست ۷ فصل یازدهم‌رو از آیکیو بزنم؟ و جمعش کنم؟ سرعتم خیلی پایینه و تو این یک ماه مرور نکنم قبلیا رو آسیب نمیزنه بهم؟

چون بعدش میخوام واسه ترمیم بیشتر وقت بزارم هنوز خوندن ترمیم معدل رو شروع نکردم

یه سوال هم بپرسم من الان زیست دهم و دوزادهم رو تموم کردم یازدهم هم دو فصل آخر رو خوندم بنظرتون تو ...

تو ۹۰ دقیقه چند تست میزنی؟ زیست رو زوج میزنی؟ کدوم درست ترمیم لازمی؟

تو ۹۰ دقیقه چند تست میزنی؟ زیست رو زوج میزنی؟ کدوم درست ترمیم لازمی؟

تو ۹۰ دقیقه حدود ۲۰ تست نه همه رو میزنم و نکات خاص که تو جزوه و کتاب ندارم در میارم آخر هر مبحث

همه رو باید ترمیم بزنم ولی عمومیا و زیستم پایینه فیزیک شیمی ریاضی بالای ۱۹ هستم با اینحال تراز بهم‌کم داده پارسال

تو ۹۰ دقیقه حدود ۲۰ تست نه همه رو میزنم و نکات خاص که تو جزوه و کتاب ندارم در میارم آخر هر مبحث همه ...

زوج بزن.من خودم زوج میزدم.تلاش کن سریعتر بخونی و جمع کنی.ترمیم هم همه رو بده از الان عمومی هارو هرشب تو برنامه بذار تا تموم شن.مباحث رو تموم کردی جمع بندی کن.

مباحث در یکماه بعد کامل جمع میشه؟

برا عمومی از الان یک ساعت تو برنامه بذار تا قبل امتحانا حداقل یه دور بخونی و بعدش موقع امتحانا هم میمونی که میشه ۲ دور.برا اختصاصی چون الان داری با تست می‌خونی یادمیگیری همون ایام امتحان کتاب بگیری و تشریحی کار کنی حله.باید زودتر عمومی رو تو برنامت میذاشتی

زوج بزن.من خودم زوج میزدم.تلاش کن سریعتر بخونی و جمع کنی.ترمیم هم همه رو بده از الان عمومی هارو هرشب ...

باشه پس من عمومیا رو از امروز استارت بزنم؟ تا الان همه رو زدم واسه همین دور اولم یک ماه دیگه تموم میشه

مباحث در یکماه بعد کامل جمع میشه؟

آره تقریبا یک ماه دیگه دور اول همه تست ها واسه شیمی زیست و زوج ریاضی فیزیکم تمومه زمین نخوندم

عمومیا و ترمیم هم نخوندم

برا عمومی از الان یک ساعت تو برنامه بذار تا قبل امتحانا حداقل یه دور بخونی و بعدش موقع امتحانا هم می ...

از امشب عمومیا رو شروع میکنم زبانم خوبه اون سه تای دیگه رو باید خودمو بکشم 

مرسی بهم گفتی عمومی رو شروع میکنم