2777
2789
عنوان

برنامه ریز رایگان کنکور درخدمتم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 67 پست
هر 4 بارش رو خوندید؟ 

نه اصلا😅😅اگه می‌خوندم ۴ سال نمیشد همون اول قبول میشدم من به تجربی علاقه نداشتم و چندبار قصد تغییر به ریاضی داشتم خلاصه نمیخوندم زیاد ولی هر سال می‌خوندم در حقیقت نتیجه ۴ سال ذره ذره خواندن من این شد .البته حداقل۸و ۷ می‌خوندم در هر ماه هم ۲ یا ۳ روز هم خسته میشدم و نمیخوندم.اگه میخواهید ۴ سال مثل من عذاب بکشید نخونید درایر این از همین لحظه شروع کنید به خوندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یادم باشه  حالا بپرسید

مرسی

من الان دارم حرکت شیره پرورده میخونم

بعد استادم تو جزوه گفته اسمز از آوند چوب

خب آوند چوب که غشا نداره پس حرکت آب اسمز نمیشه توی آیکیو هم زده اسمز نیست 

حالا وقنی غشا نداره و تو تعریف اسمز داریم که حرکت آب از عرض غشای دارای نفوذ پذیری انتخابی از غلظت بیشتر به کمتر این اسمز نیست درسته؟

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
من نمیرسم تست زیاد بزنم خودمو بکشم به ۶۰ تا نمیرسه چیکار کنم  و اینکه ذهنم مشغول یه نفر که نمی ...

باید هدف داشته باشید و مشاور و برنامه ریزی که کنترل کنه شمارو.ببینید چه رشته میخواید

نه اصلا😅😅اگه می‌خوندم ۴ سال نمیشد همون اول قبول میشدم من به تجربی علاقه نداشتم و چندبار قصد تغییر ...

منم سال سوم ولی سالای قبل نخوندم حتی ذره ای ب خاطر مشکلات 😑 

بعد سال آخر چند ماه خوندید و چجور خوندید و چقد وقت گذاشتین 

🙂میجنگم اما التماس هرگز نمی کنم 
منم سال سوم ولی سالای قبل نخوندم حتی ذره ای ب خاطر مشکلات 😑  بعد سال آخر چند ماه خوندید و چجو ...

من هر ۴ سال خوندن هرگز درس رو ول نکردم.اینطور نبود که بگم چند ماه آخر فقط موندم.من سال سوم بیشتر خوندن حتی به ۱۰ و ۱۱ ساعت رسوندن ولی مستمر نبود یه هو ۶ ساعت میشد یا یه روز خسته میشدم و بیرون میرفتم و فرداش شروع میکردم