2777
2789
عنوان

برنامه ریز رایگان کنکور درخدمتم.

2214 بازدید | 67 پست

من چند بار کنکور دادم از رتبه ۵۰ هزار به ۵هزار رسیدم و رشته های پزشکی و فرهنگیان قبول شدم.هر عزیزی مایل هست من بهشون مشاوره و برنامه رایگان بدم درخواست دوستی بده تا آیدی ایتامو بدم و اونجا انجام بدم.هزینه اش هم صلوات برای ظهور صاحب آلمان هست،🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم من فقط دهم خوندم 

۱۱و ۱۲ و کتاب تخصصی هارو نخوندم میشه از الان خوند واسه ازمون فرهنگیان؟منظورم اینه میرسم؟

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
الان چی میخونی

پزشکی قبول شدم امسال و کد۵ برا فرهنگیان خوردم که چند وقت پیش گفتن قبولم و ترم بهمن فرهنگیان باید برم.پزشکی ثبت نام نکردم چون از محیط و درستش بدم میومد

پزشکی قبول شدم امسال و کد۵ برا فرهنگیان خوردم که چند وقت پیش گفتن قبولم و ترم بهمن فرهنگیان باید برم ...

پایم صفرنیست

از تابستون یه چیزایی خوندم ولی خب چندماه هی موکول

میکردم مشاور دارم برنامع ش عالیه رتبه ش ۶۵شده

ولی من موکول میکردم میگفتم بابا فردا میخونم هی نمیشد الان پشیمونم واقعا نمیخام بیوفتم سال دوم دندون میخام حتمن

الان ۵۰درصدم نهایی که

یخوتم بکوب سفت وسخت میرسم ب ۴۰۳به دندون.

سلام گلم من فقط دهم خوندم  ۱۱و ۱۲ و کتاب تخصصی هارو نخوندم میشه از الان خوند واسه ازمون فرهنگی ...

بالاخره باید شروع کرد.وضع درسی هر جور هست بالاخره باید تصمیم گرفت و شروع کرد حتی اگه احتمال قبولی خیلی نباشه باید خوند و این خواندن به درد سال بعد میخوره.با تلاش بالا و ساعت مطالعه بالا اگه درست بخونین غیر ممکن نیست ولی اگه امروز فردا شه نه

پایم صفرنیست از تابستون یه چیزایی خوندم ولی خب چندماه هی موکول میکردم مشاور دارم برنامع ش عا ...

بستگی به خواندن شما داره اگه فرصت باقی مونده تلف شده خیر.بازم میگم به این فکر نکنید درست کجایید می‌رسید یا نه فقط و فقط شروع کنید به خواندن همین آن شا الله موفق میشید

بالاخره باید شروع کرد.وضع درسی هر جور هست بالاخره باید تصمیم گرفت و شروع کرد حتی اگه احتمال قبولی خی ...

بله درسته

شما بهم برنامه میدید؟

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "