2777
2789
عنوان

بعد از دیت اول سرد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 74 پست

آره طبیعیه

من خودم با خواستگارم ناهار شام بیرون بودم ، چقدر تو حضوری بهم ابراز علاقه میکرد چقدر خوشحال بود منو پیدا کرده ، وقتی برگشت خونشون پشیمون شد

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مشکل تونیستی کلا بعضی ها شعورشون در حد جلبک اینجوری که طرف میبرن تا آسمون و یهو با کله میکوبونن زمین اخه وقتی دوست نداری خوشت نیومده مثل بچه ادم توضیح بده و بگو که نیستی دیگه چرا ملت اینجوری سردرگرم و بلاتکلیف میکنی

چرا همش خودش پیام میداد ولی انگار بزور بود،مثلقبل نبود

وا خب یه ماه بود باهم درارتباط بودین توقع داشتی طرف بیفته به پات که نرو معلومه بعد یه ماه اینکارو نمیکنه میذاشتی حالا یکی دو هفته بگذره ببینی روال رابطه چطور میشه بعد میگفتی رابطه تموم شد طبیعتا تو یه ماه اونقدری علاقه شدید و قلبی ایجاد نمیشه که طرف برای موندت غرورشو زیر پا بذاره

اره شخصیت خوبی داشت

بنظرم با خودش فکر کرده تو دختری نیستی بتونه روش حساب باز کنه و باهات رابطه جنسی داشته باشه

فقط به این چشم تورو نگاه میکرده وگرنه بهت علاقه مند نشده بود

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
عزیزم مشکل تونیستی کلا بعضی ها شعورشون در حد جلبک اینجوری که طرف میبرن تا آسمون و یهو با کله میکوبون ...

والا پسره کار بدی نکرده تا اینجا کار من چیز بدی متوجه نشدم

خوب دیگه نخواسته دلتو بشکنه

میدونم ولی خب اگه از چهرم خوشش نیومد یا حتی رفتارم

پس چرا ذوق فرداشو داشت ک دوباره همو ببینیم حتی گیر داد بریم شام بخوریم گفتم میل ندارم