تو اینستا با ی پسر آشنا شدم که خیلی محبت میکرد فاصله شهرمون باهم یکساعته
یک ماه چت میکردیم اون همش ابراز علاقه میکرد و ...
بعد از یک ماه قرار شد من برم شهر اون چون گفتم کار دارم میام،اونم گفت باید همو ببینیم منم قبول کردم
خلاصه رفتیم کافه همچی خوب پیش رفت تقریبا دوساعت حرف زدیم باهم اونم خیلی رفتارش خوب بود ینی اصلاااا حس بد نگرفتم ک خوشش نیومده ازم.چون من زود میفهمم اگه کسی باهام حال نکنه،خلاصه حتی وقتی ساعتو نگا کرد کلی تعجب کرد ک چقدر زود گذشت،خلاصه برگشتم خونه زنگ زد گف رسیدی گفتم اره تا اینجاشم خوب بود ولی دیگه سه چهار ساعت منتظر بودم پیام بده ولی نداد اخه بعید بود ازون چون قبل از دیت خیلییی بهم اهمیت میداد و محبت میکرد مرتب پیام میداد،بعد خودم پیام دادم بهش تشکر کردم بازم محبت کرد ولی مثل روزای قبل نبود حس میکردم سرد شدنشو،منم طاقت نیوردم ک دیدم انگار بزور محبت میکنه البته اینم بگم من اصلا مجبورش نمیکردم محبت کنه،دوروز بعدش بهش پیام دادم من مشکلی ندارم اگه میخای این رابطه تموم شه اگه میخای زودتر بگو که دیگ وقت همو الکی نگیریم،اون فقط گفت چرا مشکلی نداری با تموم شدنش ؟منم گفتم چون تو مشکلی نداری با تموم شدنش،خلاصه یکم همینجوری حرف زدیم و اصلا ازم نخاست بمونم و تموم شد.ینی واقعا ممکنه طرف خوشش نیاد و تو دیت اینقد خوب تظاهر کنه ک همچی خوب داره پیش میره؟اخه واقعا در ی حد بودیم آش دهن سوزی نبود
ولی خب نمیدونم چرا به دلم نشست