من چند بار کنکور دادم از رتبه ۵۰ هزار به ۵هزار رسیدم و رشته های پزشکی و فرهنگیان قبول شدم.هر عزیزی مایل هست من بهشون مشاوره و برنامه رایگان بدم درخواست دوستی بده تا آیدی ایتامو بدم و اونجا انجام بدم.هزینه اش هم صلوات برای ظهور صاحب آلمان هست،🥰
از امشب عمومیا رو شروع میکنم زبانم خوبه اون سه تای دیگه رو باید خودمو بکشم مرسی بهم گفتی عموم ...
طبق ضریب بخون اول فارسی بعد دینی به زبان و بعد عربی اینا به ترتیب ضریب هستند.نمراتت تو این ۴تارو بگو.میتونی یه شب درمیون فارسی و دینی بخونی بعد که تموم شد یه شب درمیون عربی و زبان بخون.
آره تقریبا یک ماه دیگه دور اول همه تست ها واسه شیمی زیست و زوج ریاضی فیزیکم تمومه زمین نخوندم عمومی ...
تمام تلاشم رو کن درسا زود جمع سه نهایتا ۱ ماه دیگه تموم شده تا حداقل ۲ ماه یا ۲ماه و نیم برا جمع بندی کنکور اردیبهشت داشته باشی و تا با یه جمع بندی خوب و عالی موفق شب.عمومی ها هم از الان تا ایام امتحانا هر شب بخون اگه یه دور تموم شد طبق ضریب دوباره شروع کن به خوندن مثلاً وقتی هر۴ تا تموم شد دوباره بیا فارسی یا عربی رو بخون.تستهارو زوج بزن تا زودتر جمع شه و بری سر جمع بندی.من خودم همه درسا زوج زدم
طبق ضریب بخون اول فارسی بعد دینی به زبان و بعد عربی اینا به ترتیب ضریب هستند.نمراتت تو این ۴تارو بگو ...
مرسی الان فارسی و دینی رو شروع میکنم تموم شد عربی و زبان
دیشب فارسی خوندم.فارسیم از همه پایینتره ۱۸.۵ عربی ۱۹ زبان و دینی ۲۰ ولی نمراتم مال ۴ سال پیشه بخاطر همین بهم تراز کم داد پارسال هم ترمیم زدم ولی مثلا فارسی شدم ۱۷ که ۱۸.۵ رو واسم اعمال کردن
چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
من سه سال کنکور دادم امسال دیگه سال آخره...من چاره ای ندارم باید پزشکی بیارم...حتما خانم دکتر عزیز د ...
موفق باشی عزیز ناامید نشو تو هر وضعی هستی درس بخون به پزشکی فک نکن تمرکزت رو بذار رو درست که اگه یه موقعه ناامید شدی نگی من نمیتونم پزشکی بیارم پس چرا بخونم در هر شرایط ادامه بده و بخون به قبولی یا عدم قبولی فک نکن