2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشون که اصلا نمیفهنن فکر میکن ایراد از بقیس،اطرافیانشو تو عذابن فقط

اون شب اومده می‌گفت فکر نکن بهت گیر میدم ....خب اگه گیر نمیدی پس این چه کوفتیه واقعا ؟!

'-' !니 곁에 나는 살수있어
چی شد مرد ؟!

سرطان گرفت ۹ ماه بعد از این که فهمیدیم مرد

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
چی شد مرد ؟!

گند زد به زندگی همه مخصوصا من بیشتر از همه به من ظلم کردو و پدر و مادرمظلومم ، بابام هم به خاطر همین کثافت مرد

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
کاش منم می‌توانستم برخلاف آرزوهایی که داشتم حداقل ازدواج کنم . ولی حق من این نبود . اگه قرار بود ا ...

زندگی آدمو حیف میکنن این جور آدما

من از بعد ازدواج فهمیدم زندگی یعنی چی

ولی مطمئن باش خدا حواسش بهت هست من بهش رسیدم

خدا رحمتش کنه . الان خوبی واقعا ؟!

از مردنش و مریضیش خوشحال نشدم ولی چون به خاطر اون یه ازدواج بد کردم هنوزم درگیرم😔

زندگی آدمو حیف میکنن این جور آدما من از بعد ازدواج فهمیدم زندگی یعنی چی ولی مطمئن باش خدا حواسش به ...

خب دیگه تا کی ؟!

واقعا بس نیست ؟!

اینقدر تنهایی کشیدم که نگو بخاطر این بیشعور هم دیگه با کسی رفت و آمد نداریم همه میترسن ازش.

'-' !니 곁에 나는 살수있어
واقعا چرا اینقدر باید ستم شه به آدم بیگناه ؟!

خودش رفت ولی عوارض ظلماش با من و مامانم هست

اون شب اومده می‌گفت فکر نکن بهت گیر میدم ....خب اگه گیر نمیدی پس این چه کوفتیه واقعا ؟!

خیلی سخته عمیقا درکت میکنم واقعا

من حاال ندارم بشینم بنویسم چیا بهم گذشته اگه بگم برام خون گریه میکنین

ولی خدای تو هم بزرگه نگران هیچی نباش زندگی همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه