2777
2789

چون خودش همه غلطی کرده به تو بدبین شده زندگی خودشم که بباد داده کاش سرش به سنگ بخوره

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
الان مثلاً عدالت برقرار شد ؟!

نه به هیچ عنوان

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه تا کی ؟! واقعا بس نیست ؟! اینقدر تنهایی کشیدم که نگو بخاطر این بیشعور هم دیگه با کسی رفت و ...

ببینین یه چیز بگم

بحث پارانویا و شک و اینا جداس این چیزی که تو داری میگی بیشتر شبیه کسیاییه که مواد میزنن مخصوصا شیشه

بنظرت این طور نیست؟شک نداری به مصرف مواد؟

چون خودش همه غلطی کرده به تو بدبین شده زندگی خودشم که بباد داده کاش سرش به سنگ بخوره

سرش به سنگ نمیخوره مامانم و بابام از بس به خدا التماس کردن دیگه خسته شدن الان هم باز کارش رو از دست داده و ماشینش هم فروش نمیره بدتر از همیشه شده همیشه ترس تو وجود منه وقتی میاد نگاه که می‌کنه بهم تموم بدنم میلرزه من نه دختر خرابی ام نه چیز دیگه اتفاقا بخاطر اینکه دختر باحیایی هستم اینجوری شده میگه تو پاکی نمیذارم خراب شی همش سوظن داره بهم میگن خدا حواسش هست خب پس چی میشه منو نجات بده من که همیشه طرف خدا بودم .

'-' !니 곁에 나는 살수있어
ببینین یه چیز بگم بحث پارانویا و شک و اینا جداس این چیزی که تو داری میگی بیشتر شبیه کسیاییه که مواد ...

نه خیالت تخت کلا از دود و دم متنفره فقط مشروب میخوره 

'-' !니 곁에 나는 살수있어
پدره هر چقدر هم بچش بد باشه نمیتونه پسش بزنه بعدش هم فکر کردید ما بندازیمش بیرون می‌ره ؟! ما سال ها ...

پدرتون نمیتونه به پسرش آسیب بزنه چون بچه‌س و نمیشه پسش زد ولی میتونه شاهد هر روز کتک خوردن شما و مادرت و خودش باشه؟ شما بچه‌ش نیستین؟

اگه هیولایی که تعریف کردی واقعی باشه، من جات بودم براش یه پاپوش کلفت میدوختم که یه مدت خوب و حسابی بیافته زندان، تو این فاصله هم خانوادگی و قاچاقی از ایران خارج میشدیم

با یه وکیل حرف بزنین، خرج کنین، ببنین چطور همین داداشت رو خود رفیقای پلیسش میگیرن میندازن هلفدونی

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
پدرتون نمیتونه به پسرش آسیب بزنه چون بچه‌س و نمیشه پسش زد ولی میتونه شاهد هر روز کتک خوردن شما و ماد ...

تمام چیزایی که گفتم حقیقته ولی بابام هم افسردگی گرفته اونقدر مامان بابای بیچاره ام از زندگی سیر شدن که انگیزه هیچی رو ندارن فقط منم تنهای تنها که زندانی ام نمیتونم کاری کنم تازه من سال پیش گفتم بیاید حداقل بریم یه شهر دیگه پیدامون نکنه ولی مامانم میگه اون یکی داداشت هست نمیتونم ولش کنم بیام و همش ازم می‌خوان تحمل کنم ولی خب تحمل چقدر دیگه ؟!

'-' !니 곁에 나는 살수있어
سرش به سنگ نمیخوره مامانم و بابام از بس به خدا التماس کردن دیگه خسته شدن الان هم باز کارش رو از دست ...

خدا با صابران است وقطعا بعد هرسختیی اسانیست

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
۲۰ سال باهاشون زندگی کردم ولی تا آخر عمر باید تراپی بگیرم بتونم ادامه بدم

ما کلا همین شدیم همه افسرده و دل مرده حتی باورت میشه شبا خواب نمیرم از هشت ساعتی که خوابم شاید سه ساعت خواب برم.

'-' !니 곁에 나는 살수있어
تمام چیزایی که گفتم حقیقته ولی بابام هم افسردگی گرفته اونقدر مامان بابای بیچاره ام از زندگی سیر شدن ...

دیدی گل؟

مشکل شما داداشت نیست، مشکل اصلی پدر و مادرتن و باعث شدن داداشت اینقد رو واکنه که بشه یه مشکل مضاعف

اون یکی داداشت فداکاری نکنه، پدر و مادرت کاری نکنن، تو قربانی باشی و له بشی، مبادا به خر شاه بگن یابو

بیا خودمون رو گول نزنیم، تو طرف حسابت بابا و مامانتن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.