2777
2789
دیدی گل؟ مشکل شما داداشت نیست، مشکل اصلی پدر و مادرت و باعث شدن داداشت اینقد رو واکنه که بشه یه مشک ...

الان من باید چیکار کنم ؟!

کاری هست که بتونم ؟!

'-' !니 곁에 나는 살수있어
منم همینو میگم کی جواب عمر تباه شده ما رو میده ؟!

دیگه هیچی عمرمون هدر رفته به خاطر یه آدم عوضی

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ۲۴سال نمیتونم قبول کنم دیگه سختی یه سال ده سال بیست سال نه از وقتی که به دنیا اومدم دیگه .

نا امیدی کار شیطانه وفتی نا امید میشی انگار فلج میشی قدر خودتو نمیدونی بعدشروع میکنی به خود تخریبی و فکرای خودکشی و... هیچوقت توکلت رو از دست نده امید وار باش که روزی همه چی بهتر میشه سیاهترین لحظه های شب قبل از طلوع خورشیده بارها بارها تو زندگیم این چیزایی که گفتم بهم ثابت شده

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
الان من باید چیکار کنم ؟! کاری هست که بتونم ؟!

بله

پدر و مادرت رو به خودشون بیار، بگو یه عمر از این روانی حمایت کردین، دو سالم پشت من وایستید، یا این رو بندازید زندان، یا من رو بفرستید یه کشور دیگه

یا همه با هم جمع کنیم از این دیوانه فرار کنیم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
الان من باید چیکار کنم ؟! کاری هست که بتونم ؟!

تو یه پست دیدم که گفته بودی بد بینه ببرینش روانپزشک شابد با دارو کنترل بشه ولی خودش نفهمه واسه چی رفته که مقاومت نکنه

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
نا امیدی کار شیطانه وفتی نا امید میشی انگار فلج میشی قدر خودتو نمیدونی بعدشروع میکنی به خود تخریبی و ...

دیگه کی ؟!

من خسته شدم بخدا نمی‌کشم دیگه نمیتونم .

هر بار امیدوار شدم خوردم زمین .

داداشم از یه طرف .

از دست دادن کسایی ک دوست داشتم از یه طرف 

زیاد شدن مشکلاتم از یه طرف 

دیگه هیچی برام نمونده .

آدمی که هیچی نداشته باشه به چی دقیقا باید دلش خوش باشه 

شما بگو ؟!

فقط به اینکه نفس میکشم ؟!

'-' !니 곁에 나는 살수있어
اگه قرار بود اینجوری شع چرا اصلا خلق شدیم نبودیم بهتر بود ک.

آره واقعا

تو یه پست دیدم که گفته بودی بد بینه ببرینش روانپزشک شابد با دارو کنترل بشه ولی خودش نفهمه واسه چی رف ...

نمیاد اینقدر زرنگه حتی وقتی یه چیزی رو پنهون میکنیم سریع متوجه میشه بدون اینکه بهش بگیم

'-' !니 곁에 나는 살수있어
تو یه پست دیدم که گفته بودی بد بینه ببرینش روانپزشک شابد با دارو کنترل بشه ولی خودش نفهمه واسه چی رف ...

اصلا این جور اختلال هاا هیچ وقت درمان نمیشن چون بیمار خودش اعتقاد نداره که مریضه به خاطر همین مقاومت میکنه خیلی کمم پیش اومده که با این اختلال خودشون برن پیش دکتر

نمیاد اینقدر زرنگه حتی وقتی یه چیزی رو پنهون میکنیم سریع متوجه میشه بدون اینکه بهش بگیم

خدا بهتون صبر بده میفهمم چی میگی

دیگه کی ؟! من خسته شدم بخدا نمی‌کشم دیگه نمیتونم . هر بار امیدوار شدم خوردم زمین . داداشم از یه ط ...

به اینکه یروز همه چی بهتر میشه اگر هم نشه که قطعا میشه صبر در مشکل خودش اجر معنوی زیادی داره بخدا همه چی همینجور نمیمونه که ما فکر میکنیم کمی زندگی نامه ادما رو بخون ببین چقدر فراز و نشیب داشتن 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اصلا این جور اختلال هاا هیچ وقت درمان نمیشن چون بیمار خودش اعتقاد نداره که مریضه به خاطر همین مقاومت ...

ایشالا سر عقل بیاد