2777
2789
بله پدر و مادرت رو به خودشون بیار، بگو یه عمر از این روانی حمایت کردین، دو سالم پشت من وایستید، یا ...

فکر می‌کنی نگفتم ؟!

بارها گفتم ولی زورم نمی‌رسه همش میگن نمی‌تونیم مادرم میگه مادربزرگت هست نمیتونم ولش کنم داداشت و بچه هاش هستن

میدونی اونا عادت کردن و فکر میکنن اینجور زندگی عادیه هر بار هم اعتراض کردم سرم کلی غر زدن که چی کم داری فوقش نمیری بیرون بقیه دخترا مردم مگه چیکار میکنن وقتی هم میگم بقیه اینجوری ان میگه باید بسوزی و بسازی .

'-' !니 곁에 나는 살수있어

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اینکه یروز همه چی بهتر میشه اگر هم نشه که قطعا میشه صبر در مشکل خودش اجر معنوی زیادی داره بخدا هم ...

ولی به نظر من هیچ کی اندازه من زندگیش تباه نشده بابا کل جوونیم رفت دیگه مگه من دل ندارم ؟!

'-' !니 곁에 나는 살수있어
اصلا این جور اختلال هاا هیچ وقت درمان نمیشن چون بیمار خودش اعتقاد نداره که مریضه به خاطر همین مقاومت ...

دقیقا نمیره ک من میگم بیایم بهش قرص بدیم خودمون مامان میگه نه .

'-' !니 곁에 나는 살수있어
اره می دونم از استرس زیاد ههمش پنیک میشم چی کار کنم دیگه پدر و مادرم نبینم؟ دیگه چاره چیه خدا کم ...

خدا اگه میخواست کمک کنه که این همه عمرمون تباه نمیشد نمی‌دونم واقعا حکمتش چیه که وقتی بنده هاش کمک نمیکنن خودش هم کمک نمیکنه

'-' !니 곁에 나는 살수있어
ولی به نظر من هیچ کی اندازه من زندگیش تباه نشده بابا کل جوونیم رفت دیگه مگه من دل ندارم ؟!

متوسط عمر ۷۵ ساله هنوز یک سوم عمرتم نگذشته  

ایه داریم

ادمی ذاتا حریص و بی صبر است چون رنجی به او برسد جز و بیقراری میکند وچون مال و ملکی به او برسد منع میکندوسرکش میشود

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
متوسط عمر ۷۵ ساله هنوز یک سوم عمرتم نگذشته     ایه داریم ادمی ذاتا حریص و بی صبر است چون ...

ولی جوونی آدم تا دهه سی هست اینطور نیست ؟!

سن که بالا بره توانایی و انگیزه آدمی کم میشه 

بعدشم روح روان نابود شده ترس و استرس و حرف زدن تو خواب 

آسیب های روحی و بی اعصاب شدن منو میشه دیگه خوب کرد ؟!

تازه کی حاضره با همچین خانواده ای وصلت کنه ؟!

اورثینک منو کی میتونم خوب کنه ؟!

به نظرم نیستی جای من بفهمی چقدر داغونم.

'-' !니 곁에 나는 살수있어
فکر می‌کنی نگفتم ؟! بارها گفتم ولی زورم نمی‌رسه همش میگن نمی‌تونیم مادرم میگه مادربزرگت هست نمیتونم ...

خوبیش اینه الان میدونی مشکل اصلی چیه و ظالم‌های اصلی کی هستن

الان میتونی انگشت اتهام رو از مثلا برادرت بگیری سمت پدر و مادرت، راحتی اونا تو قربانی شدن توئه، پس خودت برو

دل بستی به کی؟ برو یه کشور دیگه، برو یه شهر دیگه، فک و فامیل ندارین شهر دیگه؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
خوبیش اینه الان میدونی مشکل اصلی چیه و ظالم‌های اصلی کی هستن الان میتونی انگشت اتهام رو از مثلا برا ...

نه هرجا هم که برم میاد پیدام می‌کنه بخوامم برم یه کشور دیگه پول میخواد از کجا بیارم آخه ؟!

'-' !니 곁에 나는 살수있어