2777
2789

اگرمی تونی توخونه یه هنری یادبگیرالان از طریق گوشی خیاطی گلدوزی بافتنی و....خوب آموزش میدن.وقتی یادگرفتی ازهمون طریق فضای مجازی مشتری پیداکن.وبه بهانه فروش کارات تومساجدو....حضور داشته باش.تواماکن مذهبی بیشترچون نتونه بهت گیربده.باداداشای دیگه هم صحبت کن که بتونی کارتوپیش ببری.

نه هرجا هم که برم میاد پیدام می‌کنه بخوامم برم یه کشور دیگه پول میخواد از کجا بیارم آخه ؟!

از بابا جونت

چطور داره خرج الواتی شازده پسرش رو بده، پول نداره به تو بده خودت رو نجات بدی؟

نه‌گل، تو مهربونی، میدونن بدترین واکنشت گریه و قهره، بهت زور میگن، داداشت پاره‌شون میکنه و آبروشون رو میبره، جرات ندارن بهش نه بگن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دارو بریزید تو غذاش بخوره بیافته بخوابه فقط

بعضیا خوابشون ثوابه، چون بیدار نیستن خون ملت رو به شیشه کنن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
نه هرجا هم که برم میاد پیدام می‌کنه بخوامم برم یه کشور دیگه پول میخواد از کجا بیارم آخه ؟!

یه کاری کن بیفته زندان اگه خلافه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اگرمی تونی توخونه یه هنری یادبگیرالان از طریق گوشی خیاطی گلدوزی بافتنی و....خوب آموزش میدن.وقتی یادگ ...

ببین داداش من اصلا این مدلی نیست که بذاره کار کنم میگه مامان بابا باید خرجت رو بدن و تنها وقتی میتونی از این خونه بیرون بری که شوهر کرده باشی .

'-' !니 곁에 나는 살수있어
دارو بریزید تو غذاش بخوره بیافته بخوابه فقط بعضیا خوابشون ثوابه، چون بیدار نیستن خون ملت رو به شیشه ...

از حق الناس هم که بگذریم شانس ما باشه دارو تقلبی از آب در میاد بیدار میشه .

'-' !니 곁에 나는 살수있어
از حق الناس هم که بگذریم شانس ما باشه دارو تقلبی از آب در میاد بیدار میشه .

حق‌الناس؟

حقی نداره به گردنت، این وسط لگدکوب شی که حق‌الناس نشه؟

تو خودتم ظلم‌پذیری گلم

از بابا جونت چطور داره خرج الواتی شازده پسرش رو بده، پول نداره به تو بده خودت رو نجات بدی؟ نه‌گل، ...

بابام به اون هم قدیما هر چی داشت داد دیگه پول آنچنانی ندارع بهش بدن خودش می‌رفت سرکار تا ماه پیش اخراج شد الان دنبال کارع .

'-' !니 곁에 나는 살수있어
حق‌الناس؟ حقی نداره به گردنت، این وسط لگدکوب شی که حق‌الناس نشه؟ تو خودتم ظلم‌پذیری گلم

خب اگه تهش رفتم اون دنیا خدا یقم گرفت چی ؟!

من هیچ کار نکردم اینه زندگیم اگه کاری کنم دیگه واویلا

'-' !니 곁에 나는 살수있어
خب اگه تهش رفتم اون دنیا خدا یقم گرفت چی ؟! من هیچ کار نکردم اینه زندگیم اگه کاری کنم دیگه واویلا

نمیدونم

دیگه اینا اعتقادیه، من نمیتونم جات تصمیم بگیرم

ولی من بودم اول قانونی سعی میکردم دستش رو از زندگیم کوتاه کنم و اگرم موفق نمیشدم تو ماشینش یه چیزی جا ساز میکردم که اگه اعدامشم نکنن زیر ۱۰ سال حبس نگیره

خب اون چیز رو از کجا بیارم آخه ؟!

نمیدونم

چون نیازی ندارم بدونم

ولی اگه نیاز داشتم شک نکن پیدا میکردم

ولی اول سعی می‌کردم قانونی سیفون روش بکشم

اگه نمیشد از کشور خارج میشدم

اگر راه به جایی نداشتم میفرستادمش جایی که عرب نی‌ انداخت

اونجور خلاف نمیکنه خب منم تنهایی چجوری میتونم اینکار رو کنم تازه اگه هم موفق شم جواب خدا رو چی بدم؟!

خب خلاف کرده باشه لطف کردی خدام راضیه

ما یه فامیل داشتیم خیلی خشن سرکش وظالم  خیلی اذیت میکرد هم خانوادشو هم مردمو  

زنش میدید اسلحه همراهشه زنگ میزد پلیس میفتاد زندان  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است