نه هرجا هم که برم میاد پیدام میکنه بخوامم برم یه کشور دیگه پول میخواد از کجا بیارم آخه ؟!
از بابا جونت
چطور داره خرج الواتی شازده پسرش رو بده، پول نداره به تو بده خودت رو نجات بدی؟
نهگل، تو مهربونی، میدونن بدترین واکنشت گریه و قهره، بهت زور میگن، داداشت پارهشون میکنه و آبروشون رو میبره، جرات ندارن بهش نه بگن
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بعضیا خوابشون ثوابه، چون بیدار نیستن خون ملت رو به شیشه کنن
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
نه هرجا هم که برم میاد پیدام میکنه بخوامم برم یه کشور دیگه پول میخواد از کجا بیارم آخه ؟!
یه کاری کن بیفته زندان اگه خلافه
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
از حق الناس هم که بگذریم شانس ما باشه دارو تقلبی از آب در میاد بیدار میشه .
حقالناس؟
حقی نداره به گردنت، این وسط لگدکوب شی که حقالناس نشه؟
تو خودتم ظلمپذیری گلم
خب اگه تهش رفتم اون دنیا خدا یقم گرفت چی ؟! من هیچ کار نکردم اینه زندگیم اگه کاری کنم دیگه واویلا
نمیدونم
دیگه اینا اعتقادیه، من نمیتونم جات تصمیم بگیرم
ولی من بودم اول قانونی سعی میکردم دستش رو از زندگیم کوتاه کنم و اگرم موفق نمیشدم تو ماشینش یه چیزی جا ساز میکردم که اگه اعدامشم نکنن زیر ۱۰ سال حبس نگیره
اگر راه به جایی نداشتم میفرستادمش جایی که عرب نی انداخت
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است