2777
عنوان

کالباس خونگی

3186 بازدید | 8 پست

عزیزان من کالباس خونگی کردم همه چیش اوکی بود فقدر طعم ادویه میداد می‌دونم اونم برای این هست که وقتی آبپز میشد زیادادویه زدم حالا به نظرتون ادویه نرم و راستی پودر ژلاتین می‌زنیم شما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاد میدی لطفا

اول سینه مرغ رو آبپز کردم ژلاتین هم آب کردم با پیاز و لبو داخل مخلوط کن انداختم از اون ور قارچ رو تکه تکه کردم و هویج رو رنده کردم بعد باهم مخلوط میکنیم بذاریخچال

سینه و فیله ران مرغ رو با۴ حبه سیر درشت چرخ میکنم.بعد بهش دو تا زرده تخم مرغ،دو قاشق آرد،یه ق چ پودر زنجبیل،یه ق چ پورد پاپریکا،یه ق ق نمک،نصف ق چ پودر هل،ی ق چ فلفل سیاه،دو قاشق روغن مایع میزنم کامل ورز میدم‌.بعدیه  هویج خام درشت رو نگینی خورد میکنم به مواد اضافه میکنم.۱۰ تا قارچ هم نگینی خورد میکنم میریزم تو آب در حال جوشی که آویشن و نمک بهش اضافه کردم بعد ۵ دقیقه آبکش میکنم و به مواد اضافه میکنم.کامل که مخلوط شدن میپیچم تو سلفون بعدم یه لایه دیگه سلفون میکشم دورشو.حتما کامل بپوشانید.احتمالا تو نت فیلمش هست که چطور بپیچین‌ با خلال دندون چند تا سوراخ ایجاد میکنم.دو ساعت میذارم تو آب بجوشه و بعدش تو یخچال سرد بشه.بعدم برش میزنم.تمام