2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خدا داداش که سمی نمیشه

داداش من بود 

تا حالا همچین موجودی هیچ جا ندیدم زندگی یه طایفه رو زهر مار کرده بود ، مُرد راحت شدیم

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
چیکار می‌کنه مگه؟

اینجوریه که حق بیرون رفتن ندارم حق ندارم خونه دوستم برم حق ندارم مجازی داشته باشم حق ندارم خونه فامیل که پسر دارن برم حق ندارم سرکار برم همیشه باید تو خونه باشم هر چند وقت یکبار گوشیم و لپ تاپم رو چک می‌کنه و چند وقت پیش کلا ریستش کرد همه چی پرید.

بخاطر همین بداخلاقی اش و اذیت کردناش هیچ کس جرات ندارع نزدیک من شه چه برسه به خواستگاری و اینا .

علاوه به من به مامان بابام هم زور میگه تا هم اعتراض می‌کنیم میزنه میشکنه همه چی رو .

۲۴سالم شده دیگه واقعا نمی‌کشم خب .

'-' !니 곁에 나는 살수있어
داداش من بود  تا حالا همچین موجودی هیچ جا ندیدم زندگی یه طایفه رو زهر مار کرده بود ، مُرد راحت ...

خدا رحمت کنه

اگه ناراحت نمیشی یکمی برامون ازش بگو، تا ببینیم چی بود که بعد مرگش میگی راحت شدیم، چون مردم بعد مرگ عزیز میشن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
چقد بده بعضی آدما اینقدر اذیتت میکنن که با مردنشون راحت میشی☹️

واقعا خیلی سمه

من نمیگم بمیره ولی کاش از زندگیم می‌رفت بیرون برای خودش دست از سر من برمیداشت آخه من نخوام این تو زندگیم باشه باید چیکار کنم .

من خیلی دختر با استعدادی هستم همه اینو میگن همه هم میگن اگه داداشت نبود تو موفق ترین آدم دنیا بودی .

ولی همیشه جلوم رو میگیره همیشه همیشه .

'-' !니 곁에 나는 살수있어
خدا رحمت کنه اگه ناراحت نمیشی یکمی برامون ازش بگو، تا ببینیم چی بود که بعد مرگش میگی راحت شدیم، چون ...

وقتی کل زندگی یکی رو ازش بگیری بعد مرگ عزیز نمیشی 

'-' !니 곁에 나는 살수있어